Alliancering 1 ct princess cut
Alliancering 0,19 ct
Alliancering cognac
Alliancering 0,50 ct
Alliancering 2,39 ct
Alliancering 0,75 ct
Alliancering 1 ct
Alliancering 0,50 ct princess cut
Alliancering sort
Alliancering 0,49
Alliancering 0,35 ct
Alliancering 0,51 ct
Alliancering 0,65 ct
Alliancering brun
Forrige
Se mere
Frem

Alliancering i København

En alliancering er en meget stilfuld og elegant ring, der er populær hos de fleste kvinder. En alliancering er en klassisk ring, hvorpå der er sat en eller flere ædelsten, og hvor der er mulighed for at tilføje flere sten med tiden. Hos Guldsmed Apel forhandler vi allianceringe i forskellige designs i guld, sølv, hvidguld og platin. Vi fremstiller selv ringene på vores smykkeværksted, hvor vi lægger vægt på et godt håndværk og høj kvalitet.

En smuk gave

Allianceringe er en populær gave, der kan være med til at minde modtageren om de store begivenheder i livet. Mange bruger nemlig en alliancering til at markere specieller begivenheder i livet ved at få sat en ny sten i ringen. Det kan blandt andet være ved graviditeter, jubilæer, færdiggjorte uddannelser, kobber-, sølv- og guldbryllupper og meget mere.

Få en unik alliancering i København

En alliancering er et personligt smykke, og vi designer gerne en unik alliancering ud fra dine ønsker. Kom ind i vores forretning og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Fortæl os om dine ønsker for din alliancering, hvorefter vi kan præsentere dig for de muligheder, vi kan tilbyde dig ud fra dine ønsker. Hvis din alliancering skal bruges til en vielsesring, tilbyder vi også gerne at gravere den for dig.

Køb en alliancering i København

Du kan se et udvalg af vores allianceringe her på siden, hvor du kan se specifikationer og priser på de enkelte ringe. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af allianceringe i forskellige materialer og prisklasser.