Moderne ring
Moderne ring
Moderne ring
Moderne ring
Moderne ring
Moderne ring
Moderne ring 0,38 ct
Pavé ring 2.79 ct
Moderne ring 1.12 ct
Moderne ring 1,24ct
Forrige
Se mere
Frem

Design diamantring i København

Guldsmed Apel forhandler diamantringe i København. Vi har et bredt udvalg af diamantringe fra kendte designere, og vi fremstiller og designer samtidig selv unikke diamantringe og diamant smykker på vores værksted. Vi går op i godt håndværk, og alle vores smykker er derfor af den højeste kvalitet.

Stort udvalg af diamantringe og diamant smykker

Hos Guldsmed Apel har vi diamantringe i mange designs. Vi har diamantringe i forskellige størrelser, og du finder både diamantringe med en enkel stor diamant eller diamantringe med flere mindre diamanter i vores sortiment. Alle vores design diamantringe er fremstillet i enten 14 eller 18 kt guld, hvidguld, rosaguld eller platin og vi har både diamantringe med hvide og farvede diamanter.

Få designet din helt egen diamantring i København

Går du rundt og drømmer om en speciel diamantring? Så kan vi gøre din drøm til virkelighed. Hos Guldsmed Apel fremstiller vi diamantringe efter vores kunders personlige ønsker, og vi vejleder gerne i, hvordan det bedste resultat opnås. Vi tilpasser også gerne eksisterende diamantringe, hvis der ønskes en anden størrelse diamant, eller hvis ringen er for stor eller for lille.

Køb diamantring og diamant smykker i København hos Guldsmed Apel

Besøg vores butik på hjørnet af Dronningens Tværgade og Store Kongensgade, og oplev en butik fuld af kreativitet og unik atmosfære. Her kan du finde inspiration og samtidig se vores store udvalg af diamantringe i København.