Ørestikker 18kt 1,82 ct.
Ørestikker 14kt 1,23 ct
Ørestikker 18kt 1,03ct
Ørestikker platin 1 ct
Diamant krans 0,19 ct
Ørestikker 14 kt 0,66 ct
Ørestikker 18kt 1,41ct.
Ørestikker 14kt 0,66 ct
Ørestikker 0,30ct
Ørestikker 14 kt 0,80 ct
Platin ørestikker 0,55 ct
Platin ørestikker 0,50 ct
Ørestikker 0,80 ct
Ørestikker 0,71 ct
Ørestikker 0,87 ct
Ørestikker 0,64 ct.
Ørestikker 0,50 ct
Ørestikker 0,60 ct
Forrige
Se mere
Frem

Diamant øreringe København

Hos Guldsmed Apel finder du et stort udvalg af smukke diamant øreringe og diamant ørestikker i København. Kvaliteten på de diamanter vi bruger i vores øreringe, bliver altid nøje udvalgt efter de højeste kriterier, og vi har diamant øreringe i forskellige prisniveauer. Vi sælger diamant øreringe fra kendte designere samtidig med, at vi fremstiller vores egne øreringe efter vores kunders ønsker. 

Kom forbi butikken på Store Kongensgade 58 (På hjørnet af Dronnings Tværgade) i København K.

diamant oereringe koebenhavn

Stort udvalg af diamant ørestikker og øreringe

I vores udvalg finder du diamant øreringe og ørestikker, der er fremstillet af forskellige materialer og i forskellige designs. Alle vores diamant ørestikker og øreringe har hvide eller farvede diamanter, og de er fremstillet i enten 14/18 karat guld, hvidguld, rosaguld eller platin. I vores sortiment finder du både øreringe med en enkel stor diamant og øreringe med flere mindre diamanter, der glimter om kap. Hvis du ikke finder et sæt øreringe, der lever op til dine ønsker, så tilbyder vi også at specialfremstille dine ønskede diamant øreringe i København på vores værksted.

Den perfekte gave

Skal du giftes, og mangler du en morgengave til din brud? Eller har din kæreste fødselsdag, og trænger hun til lidt ekstra forkælelse? Så er et sæt diamant øreringe eller ørestikker fra Guldsmed Apel den perfekte gave, som vi er sikre på vil vække stor glæde hos modtageren. Hvis du ønsker det, kan du kombinere vores diamant ørestikker eller øreringe med et af vores andre smykker og dermed give et helt smykkesæt i gave.

Se hele vores udvalg af diamant ørestikker i København

Vi får løbende nye designs i butikken, så kig forbi butikken, hvis du ønsker at se vores store udvalg. Butikken ligger på Store Kongensgade 58 (På hjørnet af Dronnings Tværgade) i København K. Guldsmed Apel er din professionelle leverandør af diamant øreringe i København.

Vi har også andre diamant smykker i vores udvalg. Læs mere om diamant smykker her.

diamant oereringe koebenhavn 2