Diamant vedhæng 0,94 ct
Diamant vedhæng 2,03 ct
Diamant vedhæng 0,27 ct
Diamant vedhæng 0,20 ct
Diamant vedhæng ialt 1 ct
Diamant vedhæng 0,63 ct
Diamant vedhæng 0,44 ct
Forrige
Se mere
Frem

Diamant vedhæng i København

Hos Guldsmed Apel finder du et udvalg af smukke diamant vedhæng i 14 karat guld eller hvidguld. Et diamant vedhæng kan bæres til både hverdag og fest, og det kan fås i mange forskellige størrelser og former. Alle vores diamant vedhæng er lavet i en høj kvalitet, og vi skaber gerne et diamant vedhæng specielt efter dine ønsker.

Den perfekte gave

Skal du forkæle din kæreste, kone, mor eller en anden person med en ekstraordinær gave? Så er et diamant vedhæng en gave, der vækker glæde hos de fleste modtagere. Et diamant vedhæng er et meget holdbart smykke, og det er dermed en gave, som modtageren vil få glæde af i mange år ud i fremtiden. Vi assisterer dig gerne i at finde det diamant vedhæng i København, der passer til din modtager.

Diamant vedhæng i forskellige prisklasser

Et diamant vedhæng er et kostbart smykke, og prisen på vedhænget afhænger bl.a. af diamantens størrelse, farve, klarhed og slibning. Hos Guldsmed Apel finder du diamant vedhæng i København i flere forskellige prisklasser. Du kan se et udvalg af vores diamant vedhæng på denne side, hvor du kan læse mere om de enkelte vedhæng og samtidig se prisen på dem.

Find det rette diamant vedhæng i København

Besøg vores forretning på Store Kongensgade 58 i København K, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette diamant vedhæng. Vi præsenterer dig gerne for vores udvalg og rådgiver dig i dit valg. Hvis du ikke finder det diamant vedhæng, du søger i vores udvalg, fortæller vi dig gerne om muligheden for at designe dit eget vedhæng.