Forlovelsesring 

Forlovelsesringe København - Guldsmed Apel 

Guldsmed Apel har hjemme midt i København. Kom forbi butikken og få en snak omkring valg af forlovelsesring.

Ring til os på telefon 33 13 28 31 og hør mere.

Ved valg af forlovelsesringe kan du vælge forskellige typer af ringe.

  • Allianceringe
  • Solitaire ringe
  • Rækkeringe
  • Pave ringe
  • 3-stensringe
  • Rosetring

Personlige ringe

Udtryk din kærlighed med en af de smukke forlovelsesringe fra Guldsmed Apel. Vi designer og fremstiller smukke og personlige ringe på eget værksted, så du får et smykke, helt efter din egen smag. Hos os kan du få en forlovelsesring i alle ædle metaller, designs og prisklasser. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og bidrager med professionel vejledning baseret på mange års erfaring, så du får et smykke, som er både personligt, smukt og holdbart. De mest almindelige typer er solitaireringe, allianceringe og trestensringe.

Håndlavede og unikke smykker i København

Forlovelsesring i hvidguld med diamant

Hos Guldsmed Apel finder du den smukkeste forlovelsesring i hvidguld med diamant i København. En forlovelsesring i hvidguld med diamant er i dag en af de mest populære forlovelsesringe, og det er med god grund. Det flotte materiale kombineret med en eller flere diamanter falder i de fleste kvinders smag. Vi har et stort udvalg af forlovelsesringe i hvidguld med diamanter, så der er en god chance for, at du kan finde den helt perfekte forlovelsesring i hvidguld i København hos os. 

Solitaireringe

En solitairering er en ring med, som navnet antyder, en enkelt ædelsten. Oftest har denne type en farveløs diamant i en enkelt fatning. Diamanten kan både være slebet rund eller firkantet, hvilket kaldes henholdsvis brilliantslib og ”princess cut”. Der er dog også mulighed for at vælge mere eksperimenterende forlovelsesringe i solitairemodellen, eksempelvis med blå eller pink safirer eller med små sidestene, hvilket giver en lysgengivelse ud over det sædvanlige.

Allianceringe

Er populære som forlovelsesringe. De kan have alt fra tre til syv ædelsten fattet side om side på toppen af ringen. Selve ringen kan enten være af rødguld, hvidguld, platin eller palladium. Allianceringe har en lang tradition bag sig og er typisk blevet brugt til at indikere et seriøst forhold. Med ringen har du mulighed for at forvandle forlovelsesringe til såkaldte evighedsringe. Disse har ædelstene hele vejen rundt om ringen. De ekstra sten kan eksempelvis fattes i ringen som en kobber- eller sølvbryllupsgave.

En prinsesse ring som forlovelsesring

Hvis du skal finde den perfekte prinsesse ring, så besøg vores butik, der ligger centralt placeret i København. Vi har et stort sortiment og uanset hvilken størrelse, farve eller prisklasse du ønsker, finder du det her. Vi tilbyder alt fra de klassiske prinsesseringe til specialdesign, hvor vi skaber en ring, lige som du ønsker den.

Populær prinsesse ring

Det er ikke uden grund, at prinsesse ringe er blevet så populære. Prinsesse ringen har et klassisk og stilrigt ydre, som kan fås i det helt anonyme udseende til det mere prangende look. Stenen kan fås i alle størrelser, og ringen kan laves i den bredde, du ønsker. Du bestemmer, om det skal være sølv, guld, hvidgulv eller andet. Har du et fast budget, så fortæl os om det og vi finder en prinsesse ring i København, der passer til dit behov.

Professionalitet i højsædet

Hos Guldsmed Apel får du håndteret dine smykker af et professionelt team. Butikken blev etableret i år 1933 og det betyder, at vi har mange års erfaring at trække på. Vi tilbyder håndlavede smykker, der er lavet helt fra bunden og også efter dit design, hvis du ønsker det. I mange år har vi været foretrukken leverandør af håndlavede vielsesringe, og det er vi meget stolte af. Vi tilbyder kompetent sparring omkring dit kommende smykke, og sammen finder vi den ønskede prinsesse ring i København.

Find en prinsesse ring i København

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv med en prinsesse ring, give den i gave til en veninde eller om du skal bruge ringen til et frieri, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi deler gerne ud af vores erfaring, og du er meget velkommen til at besøge butikken i København og se det store udvalg af prinsesse ringe. Hvis du har særlige ønsker, kan du også ringe til os på telefon 33 13 28 31.

Trestensringe

Rækker budgettet til det, er trestensringe et sublimt valg til forlovelsesringe. En trestensring har tre indfattede ædelstene, som siges at stå for henholdsvis den tid, der er gået, nutiden samt fremtiden. Der er rig mulighed for at gøre denne type forlovelsesringe personlige, både hvad angår design, materialer og valg af ædelstene. I den dyreste ende findes forlovelsesringe af platin, som er det reneste og mest holdbare metal på markedet for smykkefremstilling. De tre ædelstene er sat sammen med en stor i midten og en mindre på hver side. Der findes dog et hav af kombinationsmuligheder, både hvad angår fatninger, slibninger, størrelser samt farve og type af ædelstene.

Traditionen

Vlaget a f ring udtrykker en evig kærlighedserklæring og er den største gave en mand kan give en kvinde. Traditionen med forlovelsesringe begyndte for over 500 år siden og er i løbet af de seneste 10 år blevet stadig mere udbredt. Traditionelt set er det mandens opgave at fri, men i takt med øget ligestilling, er også kvinder begyndt at købe forlovelsesringe. I Danmark er der mange par, som vælger deres forlovelsesringe og vielsesringe i fællesskab, da ringene symboliserer en vigtig og følelsesladet begivenhed, hvorfor det er vigtigt at vælge det helt rigtige smykke. Det kan være en både romantisk og spændende begivenhed sammen at besøge en guldsmed.

Kyndig vejledning

Hvad enten du vælger at købe en forlovelsesring i al hemmelighed som en overraskelse til din udkårne, eller du ønsker at tage din partner med på råd, kan du hos Guldsmed Apel få kyndig vejledning og et skræddersyet produkt i form af smukke håndlavede forlovelsesringe, fremstillet på eget værksted af de bedste og mest eksklusive materialer på markedet. Fortæl os dine ønsker med hensyn til design, stil og prisniveau, så skaber vi i fællesskab det helt rigtige smykke til den store dag.

Forlovelsesring - Guld

Forlovelsesringe - Hvidguld - Elegante

Eksklusive forlovelsesringe

Unikke håndlavede forlovelsesringe

Elegante Forlovelsesringe

Rustikke Forlovelsesringe