01_frier_large
02_frier_large
03_frier_large
04_frier_large
05_frier_large
06_frier_large
07_frier_large
08_frier_large
09_frier_large
10_frier_large
11_frier_large
12_frier_large
13_frier_large
14_frier_large
15_frier_large
16_frier_large
17_frier_large
18_frier_large
Forrige
Se mere
Frem

Frierringe i København

Har du fundet din udkårne, som du ønsker at tilbringe resten af livet med, og har du besluttet dig for at fri? Så find den helt rigtige frierring i København hos Guldsmed Apel. Frierringe har en hel særlig betydning, og er symbolet på kærlighed mellem to mennesker. Vi har frierringe i både klassiske og moderne designs, så der er stor chance for at finde en ring, der passer til din udkårne.

Hvilken frierring skal du vælge?

Når du skal købe en frierring, er der mange ting, der skal tages stilling til. Vi har stor erfaring med at vejlede i valget af frierringe, og vi hjælper dig gerne, hvis du besøger vores butik. 

Kan du ikke finde den perfekte frierring i København?

Så hjælper vi dig gerne med at designe og fremstille den på vores smykkeværksted. Vi har igennem årene fremstillet mange frierringe i København, der har vakt stor glæde hos modtagerne af ringene. Vores imødekommende og professionelle personale står klar i butikken til at inspirere og hjælpe dig med at designe din ønskede ring.

Stort udvalg af frierringe i København

Du kan se nogle af vores frierringe her på siden, og du er også velkommen til at kigge forbi vores butik og se hele udvalget. Vi har frierringe i både guld, rosaguld, hvidguld, og platin i vores sortiment, og med forskellige størrelser sten og diamanter.