Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Apel Fine Jewellery
- din guldsmed i København

Apel Fine Jewellery, guldsmed og juvelerer, har siden 1994 designet og solgt eksklusive, unikke og håndlavede diamantsmykker – og vi sælger udelukkende naturlige diamanter. I vores smykkeforretning finder I et stort udvalg af eksklusive, klassiske og tidløse forlovelses- og vielsesringe. Desuden designer og producerer vi individuelle ringe og smykker på bestilling.

Forlovelsesringe

Vielsesringe

Smykker

Unika smykker

30 års jubilæum

Guldsmed i København

Leder du efter en guldsmed i København, som kan hjælpe dig med at designe et smykke efter dine drømme? Hos Apel Fine Jewellery kan vores dygtige og professionelle guldsmede omsætte dine ønsker og ideer til virkelighed. Vi designer og producerer alle smykker med fokus på ordentligt håndværk og materialer i bedste kvalitet.

Som guldsmed i København har vi gennem de sidste 30 år hjulpet flere tusinde med at skabe deres helt personlige og håndlavede smykker. Når du leder efter et smykke - om det er en forlovelsesring, vielsesring, ørestikker eller tennisarmbånd, rådgiver vi med erfaring og kyndig vejledning.

Ønsker du at bestille en forlovelsesring eller et personligt smykke fra Apel Fine Jewellery i København, er du altid velkommen i forretningen eller du kan kontakte os og aftale en tid. Find din forlovelsesring eller dit næste smykke blandt vores store udvalg af eksklusive, unikke og håndlavede diamantsmykker.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Forlovelsesringe i København

Apel Fine Jewellery designer og producerer et udvalg af eksklusive, unikke og håndlavede forlovelsesringe i København. Processen at finde en forlovelsesring kræver en særlig oplevelse, da der er mange følelser forbundet med at finde den rette forlovelsesring.

Hos Apel Fine Jewellery tilbyder vi kyndig og erfaren rådgivning, når du skal finde forlovelsesring i København. Besøg forretningen på hjørnet af Store Kongensgade og Dronningens Tværgade eller find inspiration her på siden eller på Instagram.

Siden 1946 har Apel Fine Jewellery forhandlet forlovelsesringe i København.

Køb forlovelsesring i København

Køb din forlovelsesring i København hos Apel Fine Jewellery. Vi gør altid vores bedste for at give en så personlig vejledning som muligt, så du kan finde den forlovelsesring til din partner, som matcher personlighed og jeres kærlighed. Vi har mere end 30 års erfaring med design og salg af forlovelsesringe, vielsesringe og unika smykker, og kan derfor rådgive dig til det bedste valg.

Vores forlovelsesringe er designet i bedste kvalitet med formålet at blive båret i mange år. De diamanter, vi benytter til vores ringe og andre smykker, er specielt udvalgt for deres kvalitet. Vi arbejder udelukkende med diamanter med de bedste slib, Tripel X og none. De fleste af vores diamanter på 0,30 carat og derover har certifikater fra GIA, som giver dig ekstra sikkerhed for ægthed og kvalitet.