Løse diamanter

Tidløse smykker

”Diamonds are a girl’s best friend”. Det er vi helt enige i hos Guldsmed Apel. Derfor tilbyder vi et eksklusivt udvalg af smukke diamantsmykker og løse diamanter i højeste kvalitet. Diamanter udstråler en skønhed og mystik, som til alle tider har fascineret og fortryllet, uafhængigt af den skiftende mode. Et diamantsmykke er således en klassisk, elegant og tidløs gave, som aldrig mister værdi, og som passer til kvinder i alle aldre. Find de smukkeste løse diamanter hos Guldsmed Apel og design dit drømmesmykke i samarbejde med en dedikeret og erfaren guldsmed, som er kompromisløs, når det gælder kvaliteten af dit nye smykke.

Unik skønhed

Noget af det særligt fascinerende ved diamanter er, at hver eneste sten er unik. Hver sten har sit helt eget farvespil og sin egen udstråling. For at fremhæve denne unikke, indre skønhed, er det vigtigt, at diamanten håndteres og slibes af en faguddannet guldsmed, som har øje for stenens personlighed. Dermed kan eventuelle fejl og uklarheder elegant skjules, og stenens naturlige elegance fremhæves, så den funkler på enestående vis. Hos Guldsmed Apel har vi mange års erfaring i slibning og salg af løse diamanter. Dermed er du altid sikret et kvalitetsprodukt, når du handler hos os.

Velslebne løse diamanter

For at diamantens skønhed til fulde skal komme til udtryk, er det altafgørende, at den bliver slebet korrekt. Løse diamanter med det rette sleb tilbagekaster lyset perfekt og glimter ekstra smukt. For at frigøre diamantens naturlige skønhed, slibes den med nøje tilrettelagte facetter, som er tilpasset stenen oprindelige form og særtræk. Hos Guldsmed Apel ved vi, at et godt sleb er den vigtigste faktor i frembringelsen af smukke løse diamanter. Med det rette sleb vil både farvespil, renhed og dybde komme til sin ret, så diamanterne fremstår smukkest muligt.

Om løse diamanter

Diamanter dannes i den øvre del af jordens kappe mere end 150 kilomenter under jordoverfladen. De føres op til jordens overflade, enten via underjordiske eksplosioner, som skubber dem op i såkaldte kraterrør, hvorfra de kan udvindes ved minedrift, eller via diamantførende aflejringer af flod- og strandgrus. Diamanter er det hårdeste mineral i verden med en hårdhed på hele 10 på Mohs’ skala. Derfor kan diamanter udelukkende slibes med deres eget pulver. De fleste løse diamanter er svagt gullige eller brunlige, men de kan også være sorte, rosa, grønlige, blå eller helt farveløse.

Værdifastlæggelse

For at fastslå værdien af løse diamanter anvendes de såkaldte fire C’er, nemlig Carat (vægt), Colour (farve), Clarity (klarhed) og Cut (slibning). Derudover er man i nyere tid begyndt at medregne et femte C, nemlig Confidence, som henfører til i hvor høj grad man kan have tiltro til det firma, hvor man køber sine løse diamanter. Hos Guldsmed Apel sikrer vi os altid, at vores løse diamanter er udvundet lovligt og miljømæssigt forsvarligt, så du trygt kan handle hos os, velvidende at etikken er i orden.

Prægtige resultater med løse diamanter

Design dit eget, unikke smykke eller få sat ekstra sten i vielsesringen. Med de smukke løse diamanter fra Guldsmed Apel har du det perfekte grundlag for at smykke dig selv eller din kære på eksklusiv vis. Med vores mangeårige ekspertise kan vi rådgive og inspirere til frembringelse af prægtige smykker, nøjagtigt tilpasset kundens smag og budget. Kontakt Guldsmed Apel telefonisk eller kom forbi vores hyggelige butik i Store Kongensgade for at høre mere om de mange spændende muligheder med smukke, kvalitetsrigtige løse diamanter.