Salg af guld | Køb af guld | guld købes til gode priser

Køb og salg af guld i København 

Få guldsmykker af højeste kvalitet eller sælg dit gamle guld til en attraktiv pris. Guldsmed Apel tilbyder køb og salg af guld i mange forskellige udformninger og antal karat, eksempelvis eksklusive vielsesringe og forlovelsesringe i hvidguld og rødguld helt op til 24 karat. Guld købes altid til aktuelle dagspriser i butikken og kan, efter ønske, omsmeltes til nye smykker, hvorved der opnås en endnu bedre pris samt et unikt smykke med høj affektionsværdi.

Ring til os på telefon 33 13 28 31 og hør mere om salg af guld i København.

Om køb af Guld

Guld spiller en vigtig rolle for verdens økonomi og har været brugt af stort set alle civilisationer, siden mennesket første gang begyndte at samle og forarbejde metallet for hele 6000 år siden. Guld er et både smukt, holdbart og let forarbejdeligt materiale, som er særdeles velegnet til smykkefremstilling. Hos Guldsmed Apel er vi bevidste om, at guldminedrift har konsekvenser for miljøet og skaber derfor alle vores designs af bioguld, det vil sige allerede udvundet guld, som raffineres og genanvendes. Dermed opnås en både etisk og klimamæssigt forsvarlig løsning.

Sikkert og trygt salg af guld i København

Overvejer du salg af guld, er det vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen. Hos Guldsmed Apel garanterer vi fuld fortrolighed, sikkerhed og ikke mindst Danmarks højeste priser ved salg af guld. Vi køber altid guld til de aktuelle dagspriser, hvilket vil sige, at købsprisen pr. gram varierer fra dag til dag, afhængigt af verdensmarkedet. Beløbet kan overføres direkte til din bankkonto, eller du kan vælge at få værdien udbetalt i nye smykker, hvilket sikrer dig en endnu mere fordelagtig handel.

Køb og salg af guld i København

Karat

Guld er i sin rene form det mest formbare og duktile materiale der kendes. Når guld anvendes til smykker, betegnes dets renhed i karat. Rent guld på 24 karat kaldes også finguld. Afhængigt af om der blandes sølv/palladium eller kobber i guldet, bliver det til henholdsvis hvidguld eller rødguld. Jo højere indhold af blandingsmateriale, jo lavere karat. Guldsmed Apel tilbyder salg af guld i både 14, 18 og 24 karat. Fordelen ved en lavere karat er blandt andet en bedre holdbarhed og større modstandsdygtighed overfor ridser. Til gengæld har guld med højere karat en større værdi. Hos Guldsmed Apel kan du få professionel rådgivning, så du får det smykke, som bedst matcher dit ønske og budget.

Markedets bedste priser på salg af guld

Guld købes til markedets højeste priser hos Guldsmed Apel. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder de bedste guldpriser i Danmark, så du altid opnår en attraktiv handel, når du vælger Guldsmed Apel salg af guld. Guldpriserne er fordoblet siden år 2002, og det betyder, at dine gamle smykker kan være mange penge værd. Salg af guld fra bankboksen eller smykkeskrinet kan dermed være med til at forsøde tilværelsen og skabe nye muligheder for fremtiden. Kom forbi vores hyggelige butik i Store Kongensgade og find ud af, hvor meget dine guldsmykker er værd. Vi sikrer dig en god pris, uanset hvor meget du har, og om det skal omsmeltes eller ej.

Guld købes og omsmeltes

Har du gamle guldsmykker liggende i skuffen, som du aldrig rigtig får brugt, men som repræsenterer en værdi, både økonomisk og menneskeligt? Hos Guldsmed Apel skabes nyt ud af gammelt, så du eksempelvis kan omdanne arveguldet til et smukt og moderne smykke med en høj affektionsværdi og en unik historie. Guld købes og omsmeltes på vores eget værksted, af erfarne fagfolk, som behandler dine smykker med respekt og ekspertise. Takket være vores attraktive priser på salg af guld, kan du få rigtig meget smykke for dine arvesager.