Salg af sølv / sølv købes

Gode sølvpriser

Priserne på sølv er i top, og hos Guldsmed Apel opnår du altid attraktive priser og en tryg handel. Sølv købes i vores guldsmedeforretning på Store Kongensgade i København, hvor erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig. Vi tilbyder både køb og salg af sølv til aktuelle dagspriser, hvilket vil sige, at købsprisen følger verdensmarkedet, så du altid opnår en fair pris. Netop nu er sølvpriserne højere, end de har været længe. Benyt dig af chancen og besøg Guldsmed Apel, hvor sølv købes til Danmarks bedste priser.

Køb og salg af sølv

Har du arvesølv såsom sølvbestik eller gamle sølvsmykker liggende, som du ikke længere bruger? Det kan være smykker, som er ødelagte, utidssvarende, eller som bare aldrig har været din stil. Smykker kan have en stor affektionsværdi, selvom de aldrig bliver brugt. Hos Guldsmed Apel har du mulighed for at få omsmeltet gamle sølvsmykker, så dine fine arvestykker får nyt liv, og du kan skabe nye traditioner og minder ud fra fortidens. Sølv købes og omsmeltes til ekstra fordelagtige priser. Vælger du at få udbetalt værdien af dit sølv i nye smykker, giver vi dig nemlig endnu mere at handle for.

Kvalitet og pris

Sølv er et populært materiale til smykkefremstilling, da det er både smukt, enkelt og slidstærkt. Sølvets renhed måles typisk i sterling, når det gælder smykker. 92,5 % sterling sølv er den reneste og fineste kvalitet til smykkefremstilling. Et højere sølvindhold vil som oftest gøre materialet for blødt til praktisk brug, på samme måde som guld af høj karat er mindre slidstærkt end guld af lavere karat. Sølvkvalitet kan også betegnes gennem antallet af tårne. Tre tårne er et garantistemplet for sølv af høj kvalitet og stammer fra Københavns bymærke, som ligeledes består af tre tårne. Køb og salg af sølv vil prismæssigt afhænge af sølvets kvalitet.

Renhed

Ud over sterlingsølv og tretårnet sølv, findes der såkaldt finsølv, som er den type, der har det højeste sølvindhold. Finsølv på 999 promille anvendes kun sjældent til smykkefremstilling, da det er for blødt og derfor ikke så holdbart. Til gengæld er finsølv de seneste år blevet anvendt til såkaldt korpus sølv såsom fade og diverse brugskunst. Al køb og salg af sølv kræver i Danmark en korrekt stempling, så man altid kan se sølvets lødighed.

Designs

Sølv kommer i mange udformninger, og vi har i Danmark en lang tradition for at anvende sølv til smykkefremstilling. I takt med den skiftende mode har sølvet både været mat, poleret og oxideret. Det har været glat, med indgraveringer eller tekstur, og det har stået alene eller i kombination med andre ædle metaller, eksempelvis guld. Hos Guldsmed Apel tilbydes salg af sølv i mange forskellige designs og udformninger. Hvad enten du er til det feminine, silkeglatte sølv eller det rå, oxiderede look, hjælper vi dig med at vælge eller skabe det helt rigtige smykke.

En tryg handel

Køb og salg af sølv er i høj grad en tillidssag. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, og at du tilbydes priser, som svarer til de aktuelle sølvpriser. Hos Guldsmed Apel behandler vi dine gamle sølvgenstande med respekt og sikrer dig en fair handel med høj tryghed. Pengene indsættes direkte på din bankkonto eller omsættes til nye, smukke sølvsmykker i samarbejde med vores guldsmed. Kom forbi vores hyggelige butik i Store Kongensgade, hvor sølv købes til høje priser uden tidsbestilling.