Solitairering hvid 0,17 ct
3-steens-ring gul 0,25 ct
Solitairering gul 0,17 ct
3-steens-ring hvid 0,25 ct
3-steens-ring 0,51 ct
3-steens-ring hvid 0,53 ct
Solitairering hvid 0,31 ct
Solitairering gul 0,78 ct
Solitairering 2,02 ct
Solitairering 1,01 ct
Solitairering 1 ct
Rosetring 0,30ct
Rosetring
3-steens-ring fansy gul
Solitairering 0,65 ct
Solitairering hvid 0,44 ct
Solitairering gul 0,21 ct
Solitairering gul 0,10 ct
Solitairering gul 0,13 ct
3-steens-ring hvid 0,43 ct
Forrige
Se mere
Frem

Solitaire ringe i København

Køb en solitaire ring til dig selv eller til gave hos Guldsmed Apel. Solitaire ringe er kendt for deres elegante udtryk, hvor fokus er på stenen, der oftest er en diamant. Hos Guldsmed Apel har vi et stort udvalg af solitaire ringe i forskellige designs og størrelser. Alle vores solitaire ringe er fremstillet i enten hvidguld, guld, rosaguld eller platin og med forskellige størrelser carat. 

Den perfekte gave til den du holder af

En solitaire ring er den perfekte gave, hvis du vil forkæle den, du holder af. Der er særligt mange, der giver solitaire ringe til sin kæreste eller kone til fødselsdage, jul, som morgengave og til andre særlige begivenheder. 

Solitaire ringe som forlovelsesring

Det er blevet populært at bruge solitaire ringe som forlovelsesringe i Danmark. Når du skal fri, kan det være svært at vælge, hvilken ring, der falder bedst i din udkårnes smag. Her kan vores dygtige personale hjælpe dig med at finde frem til den solitaire ring, der passer bedst til din udkårnes stil. Nogle par vælger at beholde solitaire ringen som vielsesring, mens andre vælger at købe en ny ring til vielsen.

Køb en solitaire ring i København

Guldsmed Apel er din leverandør af solitaire ringe i København og omegn. Du er velkommen i vores butik, hvor vi vil hjælpe dig med at finde den perfekte solitaire ring til din udkårende.