Tennisarmbånd

Tennisarmbånd København

Tennisarmbåndet er en klassiker, og hos os finder du helt sikkert et tennisarmbånd, der falder i din smag. Vi tilbyder et stort udvalg af tennisarmbånd, hvor vi anvender håndplukkede diamanter af højeste kvalitet. Du kan både få et tennisarmbånd i guld og platin. Er det et kvalitetsprodukt du efterspørger, så finder vi et armbånd, der matcher dine ønsker.

Ring til os på telefon 33 13 28 31 eller kom forbi butikken på Store Kongensgade 58 og hør mere om vores smykker.

Det klassiske tennisarmbånd

De fleste kender til tennisarmbåndet med sine mange diamanter på række. Et klassisk og enkelt armbånd, som falder i de flestes smag. Men ved du, hvordan armbåndet fik sit sportslige navn? Under tennisturneringen US Open i 1987 tabte tennisstjernen Chris Evert sit diamantarmbånd og derfor blev kampen stoppet. Hun fik lov til at samle det op og tage det på håndleddet igen. Deraf fik tennisarmbåndet sit lidt specielle kaldenavn.

Tennisarmbånd

Tennisarmbånd hos Guldsmed Apel

Hos Guldsmed Apel producerer vi mange forskellige slags smykker, herunder også tennisarmbånd i København. Du får et håndlavet smykke, som kan holde i mange år frem. Vi finder sammen ud af, hvilken slags diamanter og materiale, du ønsker. Vi står altid klar med professionel vejledning, og er du i tvivl om noget, kan du bare spørge. Vi tager imod alle slags opgaver, store som små.

Besøg butikken se vores tennisarmbånd i København

Hvis du også er faldet for det klassiske tennisarmbånd, så kom og besøg butikken i København. Vi giver altid kompetent vejledning om vores produkter og idéudvikler gerne sammen med dig. Sammen ser vi på det store udvalg af tennisarmbånd og finder et armbånd, du kan have glæde af mange år ud i fremtiden. Besøg butikken eller ring på telefon 33 13 28 31, hvis du har spørgsmål. 

Tennisarmbånd København fra Ole Lyngaard