Vielsesringe

Køb vielsesringe i København

Guldsmed Apel har hjemme midt i København. Vi har siden 1933 leveret vielsesringe til mange forelskede par. Hos os er I er altid velkomne til at komme forbi butikken og få en snak omkring valget af vielsesringe. Vi anbefaler at booke en tid, så vi har sat tid af til jer.

Symbol på evig kærlighed

Vielsesringe er uden tvivl det vigtigste og mest betydningsfulde smykke, vi køber i vores liv. En vielsesring er symbolet på et pars kærlighed og løfter til hinanden og en elegant måde at vise sin samhørighed frem for verdenen. Derfor bør valget af ringe bero på grundige overvejelser og professionel vejledning fra en faguddannet guldsmed. Guldsmed Apel er Danmarks største leverandør af håndlavede vielsesringe med brancheerfaring siden 1933. Vi har hjulpet tusindvis af par med at udtrykke deres kærlighed gennem flotte og personlige ringe, som kan holde hele livet, og vi har helt sikkert også de rigtige vielsesringe til jer.

Håndlavede vielsesringe

I skal bære jeres vielsesringe hver dag resten af livet, og derfor er det vigtigt at vælge smykker, som er både tidløse og af høj kvalitet. Hos Guldsmed Apel sælger vi udelukkende smykker af topkvalitet, fremstillet af førsteklasses materialer på vores eget værksted. Alle vores smykker er individuelt lavet i hånden til hver enkelt kunde. Vi forhandler således ikke støbte eller massefremstillede vielsesringe, men udelukkende håndlavede unika, som udstråler elegance og godt håndværk.

Håndlavede og unikke vielsesringe

Materialer

Hos Guldsmed Apel kan i få en vielsesring i alle størrelser, udformninger og prisklasser. Vælg mellem hvidguld, platin og palladiumhvidguld samt klassisk rødguld i 14,18 eller 24 karat og få et eksklusivt produkt i særklasse. Alle vores vielsesringe skabes individuelt helt fra bunden af ædle metaller og smukke stene. Vi udvælger nøje de bedste materialer og ædelstene, så I er garanteret et både smukt og langtidsholdbart smykke, som kan bringe jer glæde år efter år.

Design

Når I skal vælge udseende og design, bør I først og fremmest følge jeres instinkter og mavefornemmelse. Spørg jer selv, hvilket design I vil have det godt med at bære hver dag resten af jeres liv og undgå pludselige og eksperimenterende indskydelser, som I måske fortryder. Kig i vores inspirationsgalleri og få gode ideer til udformningen. Kom dernæst og besøg os i vores hyggelige butik, hvor I kan få personlig vejledning og prøve forskellige ringe. Når det gælder vielsesringe, er det ikke kun vigtigt, at smykket ser godt ud, men også at det føles rigtigt på fingeren.

Vielsesringe af eget guld

For en ekstra personlig løsning med høj affektionsværdi, kan I vælge at få jeres vielsesringe fremstillet af eget guld. Det kan eksempelvis være mormors gamle guldsmykker eller andre kostbarheder, som både menneskeligt og materielt har en stor værdi for jer som par. Netop fordi vi udformer alle vielsesringe i hånden, kan vi tilbyde omsmeltning af jeres gamle guld og dermed skabe nye minder af fortidens. Hos Guldsmed Apel tilbydes I markedets højeste pris på guld, hvorved I får rigtig meget at handle for, når I skal vælge jeres vielsesringe.

En ring skal ses på fingeren

Leder I efter de perfekte ring til den store dag? Hos Guldsmed Apel ønsker vi at give jer en særlig oplevelse. Med godt håndværk, professionel og dedikeret vejledning samt øje for det individuelle, skaber vi smukke og personlige vielsesringe, der fortæller netop jeres historie. Bestil tid hos os, så vi kan gøre ekstra meget ud af at vejlede jer i materiale og design af jeres vielsesringe. På gensyn hos Guldsmed Apel - Danmarks største leverandør af håndlavede vielsesringe.

ringe 14 large

Guld - Vielsesringe

Vielsesringe - Hvidguld

Vielsesringe - Hvidguld - Rustikke

Vielsesringe - Elegante - Guld

Vielsesringe - Rustikke og håndlavede

Vielsesringe - Rustik - Guld - Hjerte

Guldsmed Apel - Alt i smykker og ringe siden 1933