Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Farvede ædelsten

Safirer, rubiner, smaragder, turmaliner - der findes mange forskellige farvede ædelstene, som bruges til smykkeproduktion eller købes som investering. Nogle sten er mere sjældne end andre, hvilket gør dem dyrere og mere eksklusive.

Et udvalg af vores farvede sten

Herunder kan du se et udvalg af vores farvede ædelsten. Du er meget velkommen til at besøge os i butikken i Store Kongensgade i København, hvis du vil se flere sten.

Løse farvede ædelsten

Hos Apel Fine Jewellery har vi mange forskellige løse ædelsten som vi bruger i de smykker, vi selv designer og laver på vores eget værksted. Vi bruger bl.a. turmaliner og safirer, men også mange andre af de smukke farvede ædelsten, der findes. Du har også mulighed for at købe vores farvede sten og forære en løs sten som gave eller købe den som investering.

Fairtrade og bæredygtighed i fokus

Det er vigtigt for os, at de sten vi bruger i vores smykker, er handlet på fair vilkår. Derfor har vi brugt meget tid på at finde leverandører, der vil stå inde for, at deres sten er fundet og udvundet under bæredygtige forhold og handles under forudsætninger, der er fair overfor alle parter. Det vil sige både køber, sælger og de medarbejdere, der er involveret.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Ubehandlede safirer i alle regnbuens farver

Som nogle af de få i Danmark har vi ubehandlede safirer som vi bl.a. bruger til ringe, vedhæng og ørestikker. Vores safirer kommer primært fra Madagaskar og handles gennem et firma, der har stor fokus på fairtrade.