Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Solitaire ringe

En solitaire ring er kendt for sit elegante udtryk, hvor fokus er på stenen. Det er en meget feminin og klassisk ring, hvor stenen er i centrum. Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et stort udvalg af solitaire ringe i forskellige designs og størrelser.

Se vores udvalg af solitaire ringe

Her kan du se billeder af nogle af vores mange solitaire ringe - vi har flere i butikken. Her kan du dog få et godt indblik i vores udvalg og de forskellige designs og materialer, vi kan tilbyde.

Smukkeste solitaire ringe i København

I vores butik i Store Kongensgade 58 i København har vi et stort udvalg af smukke solitaire ringe med diamanter i guld og platin. Vi fører ringe fra få udvalgte kollektioner samt fra vores egen produktion. Du er velkommen til at besøge vores butik, hvor vi med kyndig vejledning vil hjælpe dig med at finde den helt perfekte ring.

Også design og redesign af ringe

Skal ringen være helt unik tilbyder vi også at designe og lave ringe efter vores kunders personlige ønsker. Vi har også mulighed for at redesigne gamle ringe, hvis der f.eks. er ønske om en anden størrelse diamant, eller hvis ringen er for stor eller for lille.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Solitaire ring populær som forlovelsesring

Solitaire ringen er meget populær som forlovelsesring. Den bliver også benævnt prinsessering. Den er traditionel, klassisk og tidløs.

Det kan være svært at vælge den ring, der vil falde bedst i din udkårnes smag. Her kan vores dygtige personale hjælpe dig med at finde frem til den solitaire ring, der passer bedst til din udkårnes stil.

Den perfekte gave til den feminine kvinde

En solitaire ring er den perfekte gave, hvis du vil forkæle en helt særlig kvinde i dit liv. Der er især mange, der giver denne type ring til kæresten eller konen til fødselsdage, som morgengave eller ved andre særlige begivenheder og mærkedage.