Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Solitaire ringe

De klassiske solitaire ringe er kendt for deres elegante udtryk, hvor fokus er på stenen, som oftest er en diamant. Det er en meget enkel, feminin og klassisk ring, hvor stenen er i centrum. Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et stort udvalg af solitaire ringe i forskellige designs og størrelser. Besøg vores forretning på hjørnet af Store Kongensgade og Dronningens Tværgade, eller lad dig inspirere af udvalget her.

Den tidløse elegance som solitaire ringe udtrykker, gør dem til nogle af de mest klassiske og foretrukne forlovelsesringe. Vi fører et stort udvalg af eksklusive, unikke og håndlavede solitaire forlovelsesringe, så du kan finde den helt rette ring, som matcher din udkårnes personlighed.

Her på siden kan du finde et udvalg af nogle af vores solitaire ringe. Lad dig også inspirere på vores Instagram. Kontakt os, hvis du ønsker en pris på en specifik solitaire ring. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til at se nærmere på vores udvalg i vores forretning i København.

Se vores udvalg af solitaire ringe

Her kan du se billeder af nogle af vores mange solitaire ringe - vi har flere i butikken. Her kan du dog få et godt indblik i vores udvalg og de forskellige designs og materialer, vi kan tilbyde.

Solitaire ringe i København

Apel Fine Jewellery forhandler solitaire ringe i København. I vores forretning på Store Kongensgade 58 i København, har vi et stort udvalg af smukke solitaire ringe med diamanter i guld og i platin. Langt de fleste ringe og kollektioner er vores design, som er håndlavede af vores dygtige og professionelle guldsmede. Du er velkommen til at besøge vores butik, hvor vi med kyndig vejledning vil hjælpe dig med at finde den helt perfekte solitaire ring.

Vi tilbyder også unikke solitaire ringe i København. Ønsker du at ringen skal være helt unik, kan vi også designe og lave ringe efter dine/jeres personlige ønsker. Skal du bruge en solitaire ring til forlovelse eller gave, som skal matche personlighed og drømme, eller er du på jagt efter en solitaire ring du kan sætte dit helt eget præg på? Så er vi klar til at rådgive dig.

Vi har også mulighed for at redesigne gamle ringe til et nyt tidssvarende udtryk eller isætte en anden størrelse diamant eller anden ædelsten eller tilpasse ringen, hvis den er for stor eller for lille.

Kontakt Apel Fine Jewellery og bestil en tid, hvor du kan komme forbi forretningen og se vores udvalg af solitaire ringe i København.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Solitaire ring populær som forlovelsesring

Solitaire ringen er meget populær som forlovelsesring. Den bliver også benævnt prinsessering. Den er traditionel, klassisk og tidløs.

Det kan være svært at vælge den ring, der vil falde bedst i din udkårnes smag. Her kan vores dygtige personale hjælpe dig med at finde frem til den solitaire ring, der passer bedst til din udkårnes stil.

Den perfekte gave til den feminine kvinde

En solitaire ring er den perfekte gave, hvis du vil forkæle en helt særlig kvinde i dit liv. Der er især mange, der giver denne type ring til kæresten eller konen til fødselsdage, som morgengave eller ved andre særlige begivenheder og mærkedage.

Forlovelsesring Solitaire

En forlovelsesring i solitaire, er både et elegant og klassisk valg af en ring. Vores forlovelsesringe solitaire, er designede af os og skabt til jer af vores dygtige guldsmede, så din udkårne får et smykke, som udtrykker personlighed og måske jeres historie. Her finder du et stort udvalg af eksklusive, unikke og håndlavede forlovelsesringe i solitaire. I forretningen står vi selvfølgelig klar til at vise udvalget frem og rådgive dig til det rette valg.

Er du på jagt efter en forlovelsesring i solitaire, kan du hos Apel Fine Jewellery forvente kyndig vejledning. Det skal være en særlig oplevelse at finde en forlovelsesring, hvad end ringen skal være en overraskelse eller en fælles oplevelse.

Du er velkommen til at finde inspiration blandt vores udvalg af forlovelsesringe i solitaire her på siden eller på vores Instagram. Har du spørgsmål eller ønsker du en pris på en ring du har set, er du velkommen til at skrive til os. Kontakt os og bestil en tid hvis du ønsker at besøge forretningen, hvor vi sammen kan finde den rette forlovelsesring i solitaire til jer.

Solitaire forlovelsesring

Ønsker du en unik solitaire forlovelsesring, tilbyder vi at designe og skabe en ring efter dine personlige ønsker og behov. Vi skaber smykker, der designes til at blive brugt hver dag. En solitaire forlovelsesring fra Apel Fine Jewellery, er ikke blot en ring, men et smykke der gerne skulle have stor betydning og fortælle en historie. Vi står klar til at rådgive og vejlede, så den helt rigtige solitaire forlovelsesring skabes.

Vores udvalg af solitaire forlovelsesringe med diamanter i guld og i platin, er af højeste kvalitet. Vi forhandler udelukkende smykker i 14 og i 18 karat guld og i platin og diamanter med de bedste slib, Triple X og none. De fleste af vores diamanter på 0,30 carat og derover har certifikater fra GIA, dette giver dig ekstra sikkerhed for kvalitet og ægthed.

Med en solitaire forlovelsesring får du tidløs elegance. Kontakt os og aftal en tid, hvor du kan besøge forretningen og se nærmere på vores udvalg af smykker.

Vi glæder os til at tage imod dig.