Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Halssmykker

Klassiske og moderne halskæder og vedhæng med diamanter, safirer eller andre farvede ædelsten. Eksklusive halssmykker i guld og platin til den stilbevidste kvinde, der gerne vil skille sig ud med et unikt smykke lavet med nogle af verdens smukkeste materialer.

Et udvalg af vores halssmykker

Her ser du et udvalg af vores halskæder og vedhæng med både diamanter, safirer og andre ædelsten - du er desuden meget velkommen til at besøge vores butik i Store Kongensgade, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment og hvor du kan se de forskellige materialer, hvis du ønsker at få lavet dit helt personlige smykke.

Halskæder og vedhæng hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery i København forhandler vi kæder og vedhæng fra udvalgte kollektioner fra både kendte og mindre kendte designere. Vores halssmykker kommer fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Vi gør meget ud af at vælge nogle smykker, der er lavet med kærlighed til både materialer og håndværk. Besøg os i butikken i Store Kongensgade og lad os vise dig vores udvalg.

Vi laver også personlige halskæder

Har du en helt bestemt ide om, hvordan en halskæde skal se ud, men kan ikke finde den nogen steder? Eller drømmer du bare om at få et vedhæng, der er designet kun til dig? Så er du helt rigtig på den, for vi har mange års erfaring med at designe halssmykker til kvinder. Ring til os eller kom ind i butikken og fortæl os om dine ideer og ønsker til din helt personlige halskæde, så laver vi den til dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Vi favner bredt i stil og design

Uanset om du drømmer om et klassisk smykke til halsen i form af en collier med diamanter eller din smykkedrøm går på en rå og moderne kæde, så kan vi hjælpe. Vi tager os god tid til at lytte til dine tanker og ønsker, før vi præsentere dig for et udvalg og kommer med vores ideer til, hvordan dit nye smykke kunne se ud.

Materialer og håndværk i fokus

Vi har stort fokus på, at kvaliteten er i orden for de smykker, vi forhandler. Derfor har vi primært smykker i materialerne guld (14 kt og 18 kt) samt platin og med diamanter og andre ædelsten af allerhøjeste kvalitet. Samtidig er de smykker vi forhandler altid lavet med kærlighed til vores fag og erhvervet som smykkehåndværker.