Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Private Seatings - og Styling

Kom til bryllupsdage i Apel Fine Jewellery, og se vores store udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe i flere prisklasser. Vi holder åbent på udvalgte dage i februar og marts for private seatings med champagne og snacks, hvor I sammen med os har god tid til at finde lige de vielsesringe, som I skal glædes over mange år frem.

Private Seatings

Vi holder åbent for private seatings med champagne og snacks, hvor I alene sammen med os har god tid til uforstyrret at finde lige de vielsesringe, som I skal glædes over mange år frem.

Vi vil glæde os til at rådgive jer, så valget af ringe føles helt rigtigt for jer. Book tid til en private seating ved at sende en mail til info@guldsmedapel.dk, ring 33 13 28 31 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden og skriv ønsket dag og tidspunkt i beskedfeltet.

Styling

En smykkesamling er ligesom en tøjgarderobe - den kan sammensættes på utallige måder. Nogle gange mangler man bare ideerne til, hvordan smykkerne skal sættes sammen, og måske mangler der også et smykke i samlingen.

Book os til et gennemsyn af din smykkesamling

Hos Apel Fine Jewellery har vi mange års erfaring med at sammensætte smykker, så smykkerne understreger personligheden hos den, der bærer dem. Hvis du for eksempel har mange forskellige smykker, så kan vi hjælpe dig med, hvordan du kan sammensætte dem, så de altid fremhæver, den du er. Har du en lille samling af smykker, kan vi vejlede dig i, hvordan du bedst kan supplere den for at få en mere hel samling.

Hvis du vil have et par professionelle øjne på dine smykker og have råd og vejledning til, hvordan du sammensætter dine smykker på nye måder eller, hvordan du kan supplere dem du har, så kontakt os og lav en aftale.

Giv en smykkestyling som gave

Kender du en kvinde med en smykkesamling, du mener kunne bruge en gennemgang, så kunne en god gaveide være en smykkestyling. Vi laver gerne et gavekort på en gennemgang med input til sammensætning og forslag til smykker, som samlingen kan suppleres med.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email