Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Collier

Et collier er et elegant halssmykke, der lægger sig helt ind til halsen. På et collier sidder diamanterne ofte i et forløb, hvor de største diamanter sidder forrest for så at blive mindre og mindre hele vejen rundt. Hos Apel Fine Jewellery har vi mange smukke colliers i guld og platin.

Et udsnit af vores kollektion

Herunder ses et udvalg af vores diamant colliers. Vi har flere i butikken, hvor vi står klar til at vise dig de forskellige kollektioner og hjælpe dig med at finde det helt rigtige smykke til dig selv eller som gave til en vigtig kvinde i dit liv.

Diamant collier i guld og platin

Hos Apel Fine Jewellery har vi et smukt udvalg af colliers med diamanter i guld, rosaguld, hvidguld eller platin. Alle er fundet hos mindre både kendte og ukendte designere med det tilfælles, at de lægger stor vægt på kvaliteten i både materialer og håndværk. Besøg os i vores butik i Store Kongensgade i København og lad os vise dig mulighederne.

Vi designer også colliers

Drømmer du om at få et collier med diamanter, der er helt unikt og designet kun til dig? Vi har mange års erfaring med at designe og lave smykker til vores kunder ud fra deres ønsker og ideer. Kontakt os på telefon eller mail eller kom ind i butikken og lad os tage en snak, hvis du drømmer om et helt bestemt collier.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email