Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Frierringe

Har du fundet din udkårne, som du ønsker at tilbringe resten af livet med, og har du besluttet dig for at fri? Så vil du måske gå ned til en guldsmed og sige, at du gerne vil købe en frierring. Udtrykket frierring er noget, vi ofte hører i vores butik i København.

Skal du finde en ring?

Vi har et stort udvalg af ringe, som du kan se her på siden. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik og se hele udvalget af vores eksklusive frierringe. Og kan du ikke finde den helt rigtige ring, så hjælper vi dig gerne med at designe og fremstille den på vores smykkeværksted. Vi har igennem årene fremstillet mange ringe, der har vakt stor glæde hos modtagerne af ringene. Vores imødekommende og professionelle personale står klar i butikken til at inspirere og hjælpe dig med at designe din ønskede ring.

Er frierring københavnsk?

Det er vores påstand, at udtrykket er noget man primært bruger i København. Vi kan dog ikke garantere, at det forholder sig sådan. Et faktum er det i hvert fald, at vi hører mange af vores kunder sige det - og viser mange af vores kunder vores udvalg af frierringe i vores butik i Store Kongensgade.

Hvilke typer ringe findes der?

I princippet er der ingen grænser for, hvad der kan bruges som frierring, når du frier. Vi har primært ringe i guld, rosaguld, hvidguld og platin i vores sortiment, og med forskellige størrelser sten og diamanter. Men i virkeligheden ville du også kunne bruge en hønsering eller et stykke ståltråd. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Hvorfor kalder nogle det en frierring?

Det rigtige ord er en forlovelsesring, men det giver på en måde god mening, at mange kalder det frierringe. Det er jo en ring, du bruger, når du frier. I udtrykket fri ligger betydningen at bejle, som betyder at bede nogen gifte sig med én.