Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Platinsmykker

Håndlavede smykker i platin - ringe med diamanter, brillanter, safirer eller andre sten. Hos Apel Fine Jewellery designer og fremstiller vi de smukkeste platinsmykker til kvinder og mænd, som ønsker et unikt, eksklusivt og holdbart smykke.

Eksempler på platin ringe

Vi har samlet et lille udvalg med eksempler på ringe, som kan laves i platin. Alle ringene vist i galleriet kan laves som platinsmykker - og vi kan naturligvis også lave ringe i mange andre designs og med andre sten end de viste. Vi viser dig gerne flere eksempler i vores butik i Store Kongensgade 58.

Platin giver mere holdbare smykker

Platin er et naturligt hvidt metal, som holder sin glans. Det er det reneste af de ædelmetaller, man bruger til smykker og ringe. Platinsmykker består af 95 % rent platin, hvor for eksempel et guldsmykke i 18 kt guld kun er 75 % rent guld. Platin holder bedre på sin farve og glans, hvis det får ridser, hvor mange andre metaller hurtigt kan blive matte, plettede eller misfarvede at se på.

Platin er helt enkelt et evigt glansfuldt og holdbart materiale. I fagsprog kalder vi det et sejt materiale, hvilket betyder det er næsten uopslideligt. Materialets uovertrufne holdbarhed og modstandsdygtighed mod slitage gør det til et af de mest sikre og beskyttende metaller. Fatningerne i platinringe er for eksempel væsentligt mere slidstærke end i ringe af sølv og guld, så risikoen for at tabe en sten vil være mindre ved at vælge platin.

Et smukt kompliment til diamanter

Platin og diamanter komplimenterer hinanden rigtig smukt. Metallet holder i kraft af sin sejhed sikkert og smukt på ædelstene, mens den klare, hvide farve som platin har spejler sig smukt i de hvide diamanter. Platin anses for at være et af de mest eksklusive metaller i verden og smykker i dette metal sætter således et klart statement.

Et platinsmykke med diamanter er kort sagt noget af det mest eksklusive, du kan eje.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email