Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Diamantringe

Find en smuk diamantring i København hos Apel Fine Jewellery. Vi har et bredt udvalg af håndlavede ringe fra udvalgte designere, og fremstiller og designer samtidig selv unikke ringe. Vi går op i godt håndværk, og alle vores smykker er af den højeste kvalitet.

Se vores udvalg af diamantringe

Herunder kan du se et udvalg af vores diamantringe - vi har mange flere i butikken. Her kan du dog få et godt indblik i vores udvalg, der dækker både solitaire ringe, allianceringe, rosetringe, 3-stens ringe samt andre designs og unika ringe.

Stort udvalg af ringe

Hos Apel Fine Jewellery i København har vi diamantringe i mange designs. Vi har alt fra de klassiske ringe som solitaire-, alliance- og rosetringe til anderledes og moderne designs i vores sortiment. Alle vores diamantringe er fremstillet i enten 14 eller 18 kt guld, hvidguld, rosaguld eller platin og vi har håndlavede ringe med både hvide og farvede diamanter.

Få designet din helt egen diamantring

Går du rundt og drømmer om en helt speciel diamantring? Hos Apel Fine Jewellery fremstiller vi også diamantringe efter vores kunders personlige ønsker. Vi redesigner også gamle ringe, hvis der ønskes en anden størrelse diamant, eller hvis ringen er for stor eller for lille. Kontakt os og hør om mulighederne for at få en helt personlig ring.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

De smukkeste sten og slibninger

Diamanterne til vores ringe får vi gennem vores mangeårige leverandører i bl.a. Antwerpen. Vores leverandører har fuldstændig styr på vores ønsker og kender markedet, hvilket giver os de smukkeste og bedste sten til vores ringe.

Slibningen af den enkelte diamant har stor betydning for, hvor godt dens proportioner og farver kommer til udtryk. Vi har stort fokus på, at vores diamanter bliver slebet, så deres former og farver udnyttes optimalt.

Diamanter med rapport

Når du køber en diamantring med sten af en vis størrelse, vil der ofte medfølge en rapport fra GIA som bevis på diamanternes kvalitet. GIA står for ”Gemological Institute of America” og er det førende laboratorie i verden, som har den største troværdighed.

Løbende pleje og vedligehold

For at en diamantring holder sit udtryk og forbliver smuk, så er det vigtigt at sørge for den behandles med omtanke og løbende plejes og vedligeholdes. Det gælder for smykker som med alt andet, at den rigtige pleje og behandling forlænger levetiden.

Du kan gøre meget selv ved bl.a. at tage ringen af, når du dyrker sport, sover, bader, laver hus- og havearbejde eller andre aktiviteter, der potentielt kan skade ringen eller sørge for ophobninger af snavs i form af sved, jord, sæberester etc.

Diamanter har den evne, at fedt hæfter nemt på dem, derfor skal diamantsmykker renses oftere end mange andre smykker, for at diamanten ikke mister glansen. En guldring med diamanter, kan renses derhjemme med en blød tandbørste og lidt sulfo. For at undgå kalkaflejringer kan den desuden med fordel skylles i demineraliseret vand eller husholdningssprit. Hvis det skal gå hurtigt med at få den tørret, kan du bruge en hårtørrer til at tørre den med.

Husk også det løbende servicetjek

En diamantring bør tilses af en guldsmed 1-2 gange om året, hvis ringen bæres dagligt. Der er en helt naturlig slitage på et smykke, som bæres dagligt på hånden. Metallet kan blive slidt og grebene, som diamanterne sidder i, kan blive skrøbelige. Dette kan betyde, at der er behov for at forstærke fatningerne hvert 5.-10. år.

Du er altid velkommen i butikken i Store Kongensgade til et tjek af din ring, hvor vi kan vurdere, om den trænger til at blive renset eller fatningerne forstærket.