Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Vores historie

Apel Fine Jewellery blev grundlagt i 1946. Forretningen har altid haft et godt ry for at sælge forlovelses- og vielsesringe.

Grundlæggelse og overtagelse

Forretningen stammer tilbage fra 1946 og fik allerede dengang ry for at være stedet og gå hen, når man var på udkig efter den helt rigtige forlovelses- eller vielsesring.

Da Thomas Kruse overtog forretningen i 1994, solgte man dog ikke længere meget af den slags. Thomas gik i gang med at overveje, hvordan han kunne få sat sit præg på forretningen. Et af tiltagene var bl.a. håndlavede vielses- og forlovelsesringe, der skulle laves med kærlighed til guldsmedefaget og med fokus på at få det enkelte pars historie til at fremgå af ringene.

Fokus på bæredygtighed

Omkring 2008 begyndte Apel Fine Jewellery at opkøbe gammelt guld. Det var oprindeligt et projekt der startede i forbindelse med finanskrisen, hvor mange begyndte at sælge ud af deres guld. Det har dog med årene taget en anden retning, så det i dag mere er et spørgsmål om at genanvende guldet grundet bæredygtighed.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Butikken som den er i dag

Apel Fine Jewellery har altid været en guldsmedeforretning med fokus på kvalitet og det ægte håndværk. I mange år var sortimentet dog ret blandet, med både brugskunst og smykker i mange forskellige prisklasser. Når du besøger butikken i dag, vil du opleve et mere sammenhængende sortiment og et meget eksklusivt udvalg af smykker.

Guldsmykker og ædelsten

I dag forhandler vi udelukkende smykker i materialerne guld (14 kt og 18 kt) og platin samt med diamanter og farvede ædelstene af højeste kvalitet. Vi ønsker at være en forretning, hvor du kommer ind og får en særlig oplevelse og går derfra med et smykke, der fortæller en historie.