Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Andre armbånd

Armbånd og armringe fås i mange forskellige designs og materialer. Hos Apel Fine Jewellery finder du anderledes og unikke armbånd, der kan understrege personlighed og stil. Vi forhandler smykker i de bedste materialer og lavet med kærlighed og godt håndværk.

Vores armbånd og armringe

Her viser vi dig et udvalg af vores armbånd og armringe - du er desuden mere end velkommen til at besøge vores butik i Store Kongensgade 58 i København, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment i de forskellige materialer og vise dig mulighederne, hvis du ønsker at få designet dit helt personlige armbånd.

Et helt specielt armbånd

Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et unikt sortiment af håndlavede armbånd og armringe i guld og platin. Vi forhandler smykker fra udvalgte kollektioner fra både kendte og mindre kendte designere. Vi vælger meget omhyggeligt vores armbånd hos små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Kom forbi butikken i Store Kongensgade og lad os vise dig vores udvalg af armbånd.

Design dit eget armbånd

Drømmer du om at få et armbånd, der er designet helt og holdent til dig? Hvis du vil have et helt personligt armbånd, så er Apel Fine Jewellery det rigtige sted at gå hen. Vi har gennem mange år designet unikke smykker til vores kunder. Gennem det ægte håndværk, dygtig vejledning og øje for det individuelle skaber vi armbåndet, der fortæller din historie.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Fokus på de gode materialer

Det er meget vigtigt for os, at kvaliteten er i orden i de smykker, vi sælger. Derfor forhandler vi primært smykker i materialerne guld og platin samt med sten og perler af allerhøjeste kvalitet.