Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Diamant smykker

Hos Apel Fine Jewellery i København forhandler vi diamant smykker og andre eksklusive, håndlavede smykker i guld, rosaguld og hvidguld samt platin fra udvalgte kollektioner og egen produktion. Med et smykke fra Apel Fine Jewellery får du smukt håndværk med fokus på detaljen.

Se vores smykker

Herunder kan du se et udvalg af vores smykker - vi har naturligvis mange flere i butikken. Her kan du dog få et godt indblik i vores udvalg, der dækker både ringe, armbånd, halssmykker og øresmykker. Mange af smykkerne er med diamanter, men vi har også flere perlesmykker samt smykker med farvede sten som safirer, turmaliner mv.

Udvalgte og håndlavede smykker

Vi tilbyder udvalgte kollektioner af diamant smykker fra kendte designere. Og vi håndplukker omhyggeligt unikke smykker fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Det er vores ønske at give dig en ganske særlig oplevelse, når du besøger vores butik i Store Kongensgade for at se på f.eks. diamant smykker København.

Også egne designs og produktion

Hvis du ønsker et helt unikt smykke, så er vi klar med ideer og designs. Vi designer i samarbejde med dig dit helt eget individuelle smykke, som kan være et diamant smykke eller et smykke med farvede sten som safir, rubin, smaragd, turmalin etc. Mulighederne er mange - kom og få en snak med os.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Diamant smykker med de flotteste sten

Vi bruger kun de bedste sten på markedet til vores smykker. Diamanterne får vi gennem vores leverandører i bl.a. Antwerpen, som vi har samarbejdet med i mange år. De kender vores ønsker og de kender markedet, hvilket giver os de sten, vi ønsker.

Optimal slibning og diamantcertifikat

Vi er meget opmærksomme på, at vores diamanter bliver slebet, så man får mest muligt ud af den enkelte sten. Det vil sige, så både stenens form og farve kommer bedst muligt til udtryk i smykket. Når du køber et diamant smykke med en sten af en vis størrelse, vil der desuden medfølge et certifikat fra GIA som bevis på diamantens kvalitet.

Guld, rosaguld og hvidguld

De fleste af vores smykker er guldsmykker, primært i 14 og 18 kt guld. Vi forhandler og laver smykker i både guld, rosaguld og hvidguld. Vores egne produktioner bliver hovedsageligt lavet med genbrugsguld, hvor vi raffinerer og genanvender gammelt guld.