Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Morgengaver

Et personligt smykke er en både smuk og holdbar morgengave. En halskæde eller diamant- og perleøreringe er nogle af de smykker, som oftest gives til kvinder. Manden får ofte et par flotte manchetknapper i guld eller platin i morgengave.

Eksempler på morgengaver

Vi har samlet et lille udpluk af de smykker, der oftest gives som morgengave. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser - så besøg os i butikken og lad os hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til din brud eller gom.

Morgengaver til ham og hende

Hos Apel Fine Jewellery i København hjælper vi dig gennem kyndig vejledning og øje for det individuelle med at vælge den perfekte morgengave til din elskede. Vi har smykker og high end jewellery til både kvinder og mænd med ædelsten og perler i både klassiske, men også i mere moderne og rå designs. Vores smykker kommer fra små produktioner og mange af dem er håndlavede - det perfekte udgangspunkt for at give en helt unik og personlig gave.

Få designet et helt personligt smykke til gave

Vil du give den helt, helt personlig gave som morgengave? Så få designet et smykke til din elskede, et som betyder noget og hvor man kan mærke jer begge, både giver og modtager i gaven. Hos Apel Fine Jewellery har vi mange års erfaring med at designe og producere helt personlige smykker ud fra vores kunders ønsker og drømme om one of a kind jewellery.

Se vores eksempler på håndlavede og personlige forlovelsesringe og vielsesringe.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

En gammel tradition

En morgengave gives dagen efter brylluppet og er en gammel tradition, der går flere hundrede år tilbage. Morgengaven var en form for forsikring til bruden, en måde for hende at klare sig økonomisk hvis hun skulle blive alene. Samtidig var det også mandens måde at takke bruden for hendes mødom. Det er derfra, udtrykket ’morgengave’ stammer, fordi det var noget, der altid blev givet til bruden morgenen efter brylluppet.

Fra penge og jord til smykker

Morgengaven bestod oprindeligt i en sum penge eller et lille stykke jord. I dag er morgengaven oftest et smykke. Det kan være en halskæde med et smukt vedhæng, en ring eller et armbånd. Gerne med en diamant eller en anden mere farverig ædelsten. Det kan også være ægte perler. Mændene modtager som oftest et sæt manchetknapper. Smykker er den mest traditionelle gave, og det er også smukt med en eksklusiv og traditionel morgengave, der består.