OK

Allianceringe

En alliancering er en meget stilfuld og elegant ring, der er populær hos de fleste kvinder. Den klassiske alliancering er kendetegnet ved en kontinuerlig række af identiske diamanter - symboliserende evig kærlighed.

Grundet Corona virus
så holder vi indtil videre lukket fra
mandag 23.3. til tirsdag 14.4.
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, jeg svarer både telefon og mail.
Tak for forståelsen og på gensyn!

Se vores udvalg af allianceringe

Du kan se et udvalg af vores allianceringe her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

De smukkeste allianceringe

I vores butik i København på Store Kongensgade har vi et stort udvalg af smukke allianceringe i guld og platin. Vi fører et sortiment af ringe fra nogle få udvalgte kollektioner samt fra egen produktion. Når du besøger vores butik, står vi klar med kyndig vejledning og hjælp til at finde den helt perfekte alliancering.

Også egne designs og redesign

Hvis ringen skal være helt unik, kan vi også designe og lave ringe efter personlige ønsker. Vi tilbyder også at redesigne gamle ringe, hvis en ring er blevet for stor eller for lille.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

En moderne og tidløs ring

Der findes mange varianter af allianceringen. Diamanternes måde at blive fattet på samt guldets indramning af diamanterne giver meget forskellige udtryk. Buede eller stramme kanter, hævede eller sænkede diamanter, og brugen af forskellige farver af diamanter – hver sit design, der taler til hver sin kvinde.

En populær ring til vielsesring

Symbolikken i allianceringen omkring evig kærlighed har betydet, at denne type ring er blevet en populær ring blandt brudepar, når der skal vælges vielsesring. Mange allianceringe er derfor også designet, så de matcher forlovelsesringen, når de sættes på samme finger.

En smuk gave til særlige lejligheder

Allianceringe er en populær gave, der kan være med til at minde modtageren om de store begivenheder i livet. Mange bruger ringene til at markere specielle begivenheder i livet ved at få sat en ny sten i ringen. Det kan blandt andet være ved graviditeter, jubilæer, færdiggjorte uddannelser, kobber-, sølv- og guldbryllupper.

Tlf.: 33 13 28 31