Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Allianceringe / Eternity Rings

En alliancering er en meget stilfuld og elegant ring, der er populær hos de fleste kvinder. Den klassiske alliancering / eternity ring er kendetegnet ved en kontinuerlig række af identiske diamanter - symboliserende evig kærlighed.

Se vores udvalg af allianceringe

Du kan se et udvalg af vores allianceringe her på siden. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne præsenterer dig for hele vores udvalg af ringe i forskellige materialer og prisklasser. Ønsker du en helt unik ring, er det muligt at få lavet ringe efter eget design og ønsker.

En moderne og tidløs ring

Der findes mange varianter af allianceringen. Diamanternes måde at blive fattet på samt guldets indramning af diamanterne, giver meget forskellige udtryk. Buede eller stramme kanter, hævede eller sænkede diamanter, og brugen af forskellige farver af diamanter – hver sit design, der taler til hver sin kvinde. Vi har et et lille udsnit af vores udvalg herunder, men du er også velkommen i vores butik.

De smukkeste allianceringe

I vores butik i København på Store Kongensgade har vi et stort udvalg af smukke allianceringe i guld og platin. Vi fører et sortiment af eternity ringe/helalliance i guld fra nogle få udvalgte kollektioner samt fra egen produktion. Når du besøger vores butik, står vi klar med kyndig vejledning og hjælp til at finde den helt perfekte alliancering. Også egne designs og redesign.

Hvis ringen skal være helt unik, kan vi også designe og lave eternity ringe efter personlige ønsker. Vi tilbyder også at redesigne gamle ringe, hvis en ring er blevet for stor eller for lille. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme ind i butikken med en gammel ring, for at få ideer og input til, hvordan den kan ændres.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Mange udtryk, mange muligheder

Den oprindelige og klassiske variant er med diamanter hele vejen rundt, men af praktiske og omkostningsmæssige grunde, findes der flere varianter. En såkaldt halvalliance er den mest almindelige model, hvor diamanterne strækker sig omkring halvdelen af ringen, men der findes også andre varianter som kvart-, tredjedels- og trekvartalliancer (i forhold til fremtidige justeringsmuligheder er det en fordel at købe en alliancering, der ikke har diamanter hele vejen rundt).

Det er ikke bare antallet af diamanter, der kan variere, men også måden de er fastgjort på – måden de er indfattet på, som det hedder. Indfatningen har ikke kun betydning for ringens udseende, men også for dens egenskaber, da visse indfatninger er mere sikre end andre. De mest almindelige indfatninger er kanalindfatning, kloindfatning, fadenindfatning samt pavéindfatning.

Allianceringens historie

Traditionelt blev ringen givet af en mand til kvinden som et (kærligheds)symbol for en vigtig hændelse i deres liv. Det kunne for eksempel være i forbindelse med en bryllupsdag eller et barns fødsel. Man har fundet de ældste ringe af denne type i Egypten og mener, at de er omkring 4.000 år gamle. Dengang brugte man ikke allianceringene som mindegaver, men de gamle egyptere gav dem kun for at vise kærlighed og påskønnelse. De første ringe bestod af et helt simpelt metalbånd monteret med sten eller ædelsten.

Den måde ringene er lavet på i dag, kender vi først fra 1960’erne.

En populær ring til vielsesring

Symbolikken i allianceringen omkring evig kærlighed har betydet, at denne type ring er blevet en populær ring blandt brudepar, når der skal vælges vielsesring. Mange allianceringe er derfor også designet, så de matcher forlovelsesringen, når de sættes på samme finger.

En smuk gave til særlige lejligheder

Allianceringe er en populær gave, der kan være med til at minde modtageren om de store begivenheder i livet. Mange bruger allianceringene til at markere specielle begivenheder i livet ved at få sat en ny sten i ringen. Det kan blandt andet være ved graviditeter, jubilæer, færdiggjorte uddannelser, kobber-, sølv- og guldbryllupper.