Tennisarmbånd

Tennisarmbåndet er en klassiker, hvis du går efter det elegante, eksklusive og enkle design - hos os finder du nogle af de smukkeste tennisarmbånd i København. Alle vores armbånd er i guld eller platin og lavet med nogle af de bedste diamanter i verden.

Vores tennisarmbånd

Herunder følger et udvalg af vores tennisarmbånd - vi har endnu flere i butikken i Store Kongensgade 58 i København. Kontakt os derfor gerne, hvis du ikke finder noget på billederne, der falder 100 % i din smag.

Tennisarmbånd hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery forhandler vi det klassiske tennisarmbånd med diamanter i materialerne guld og platin. Når du køber smykker hos os i vores butik i Store Kongensgade i København, får du et håndlavet armbånd, som kan holde i mange år frem.

Besøg butikken og se vores armbånd

Hvis du også er faldet for det klassiske tennisarmbånd, så kom og besøg os i butikken i København. Vi giver altid kompetent vejledning om vores smykker og finder i samarbejde med dig det smykke, der passer bedst til stil og personlighed.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

De bedste og smukkeste sten

Diamanterne til vores armbånd indkøbes via vores mangeårige leverandører i bl.a. Israel og Antwerpen. Vores leverandører har stor kompetence i at vælge de bedste sten set i forhold til kvalitet. Samtidig kender de alt til vores krav og ønsker til diamanter, hvilket i kombination gør, vi får de helt perfekte sten til vores smykker.

Hvorfor hedder det et tennisarmbånd?

De fleste kender til tennisarmbåndet med de mange diamanter på række. Et klassisk og enkelt armbånd, som falder i de flestes smag - men ved du, hvordan armbåndet fik sit sportslige navn?

Under tennisturneringen U.S. Open i 1987 tabte tennisstjernen Chris Evert sit diamantarmbånd og derfor blev kampen stoppet. Hun fik lov til at samle det op og tage det på igen. Deraf fik tennisarmbåndet sit lidt specielle navn.

Tlf.: 33 13 28 31