Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Tennisarmbånd

Tennisarmbåndet - riviere armbåndet - er en klassiker, hvis du går efter det elegante, eksklusive og enkle design - hos os finder du nogle af de smukkeste tennisarmbånd i København. Alle vores armbånd er i guld eller platin og lavet med nogle af de bedste diamanter i verden.

Vores tennisarmbånd

Herunder følger et udvalg af vores tennisarmbånd / riviere armbånd - vi har endnu flere i butikken i Store Kongensgade 58 i København. Kontakt os derfor gerne, hvis du ikke finder noget på billederne, der falder 100 % i din smag. Vi står altid klar med rådgivning omkring smykkerne og hjælper gerne dig i din søgen efter et unikt og smukt armsmykke.

Se vores udvalg

Udvalget herunder viser det tidløse og enkle look, som falder i de flestes smag og kan anvendes til enhver lejlighed. Vi fører et udvalg af både de klassiske og de mere personligt prægede armbånd med fine detaljer. Kom forbi vores butik, hvis du ønsker at se et større udvalg af vores smykker.

Tennisarmbånd hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery forhandler vi det klassiske tennisarmbånd med diamanter i materialerne guld og platin. Når du køber smykker hos os i vores butik i Store Kongensgade i København, får du et håndlavet armbånd, som kan holde i mange år frem.

Besøg butikken og se vores armbånd

Hvis du også er faldet for det klassiske tennisarmbånd, så kom og besøg os i butikken i København. Vi giver altid kompetent vejledning om vores smykker og finder i samarbejde med dig det smykke, der passer bedst til stil og personlighed.

Vælg dit drømmesmykke

Vores smykker byder på både guld og platin samt diamanter i forskellige nuancer. Der er mulighed for at finde præcis det armbånd, du søger med den sammensætning af diamanter, som falder i din smag. Alle diamanter er nøje udvalgt af bedste kvalitet og sættes herefter sammen til et smukt og fleksibelt armbånd, der kan anvendes til såvel hverdag som galla.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

De bedste og smukkeste sten

Diamanterne til vores armbånd indkøbes via vores mangeårige leverandører i bl.a. Israel og Antwerpen. Vores leverandører har stor kompetence i at vælge de bedste sten set i forhold til kvalitet. Samtidig kender de alt til vores krav og ønsker til diamanter, hvilket i kombination gør, vi får de helt perfekte sten til vores smykker.

Hvorfor hedder det et tennisarmbånd?

De fleste kender til tennisarmbåndet med de mange diamanter på række. Et klassisk og enkelt armbånd, som falder i de flestes smag - men ved du, hvordan armbåndet fik sit sportslige navn?

Under tennisturneringen U.S. Open i 1987 tabte tennisstjernen Chris Evert sit diamantarmbånd og derfor blev kampen stoppet. Hun fik lov til at samle det op og tage det på igen. Deraf fik tennisarmbåndet sit lidt specielle navn.

Alle vores armbånd er selvfølgelig produceret med en sikker lås af kvalitet, der sikrer, at du ikke mister dit smykke. Vi anbefaler dog ikke nødvendigvis at spille tennis med armbåndet på. Du er meget velkommen i vores butik i Store Kongensgade 58, så vejleder vi dig igennem vores udvalg af forskellige materialer og diamanter samt vedligeholdelse af smykket. Vi fortæller også gerne om mulighederne for at designe dit eget unikke smykke med de materialer og sten, du elsker.