Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Diamant- og perleøreringe

Klassiske og moderne øresmykker med diamanter, safirer eller andre farvede ædelsten - eller med perler. Smukke og eksklusive øreringe og ørestikker i guld og platin til den stilbevidste kvinde, der gerne vil have et unikt smykke lavet med verdens smukkeste materialer.

Se et udvalg af vores øresmykker

Vi har her på hjemmesiden samlet et udvalg af vores øreringe og ørestikker, men har mange flere i butikken i Store Kongensgade. Du er meget velkommen til at besøge os i butikken, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment.

Øreringe og ørestikker hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery finder du øreringe og ørestikker fra små, udvalgte kollektioner fra både kendte og mindre kendte designere. Vi henter alle vores smykker hos små udvalgte værksteder i Danmark og andre dele af verden. Vi forhandler kun smykker, hvor man kan fornemme, de er lavet med kærlighed til både materialer og håndværk. Besøg os i butikken i Store Kongensgade og lad os vise dig vores kollektioner.

Vi laver også de personlige øresmykker

Har du en helt bestemt ide til et par øreringe? Så kan vi hjælpe med at gøre ide til virkelighed, for vi har mange års erfaring med at designe smykker for vores kunder. Ring til os, skriv en mail eller kom ind i butikken og fortæl os om dine ideer.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Håndværk og materialer i fokus

Kvaliteten skal være i orden for de smykker, vi forhandler. Derfor fører vi primært smykker i guld (14 kt og 18 kt) og platin, og med diamanter og andre ædelsten af den allerhøjeste kvalitet. Derudover er vores smykker altid lavet med kærlighed til det gode håndværk.