OK

Diamant øreringe

De smukkeste diamant øreringe i København med sten i høj kvalitet. Det får du hos Guldsmed Apel, hvor vi fører et nøje udvalgt sortiment af elegante og stilede øreringe med diamanter i både klassiske og moderne designs.

Grundet Corona virus
så holder vi indtil videre lukket fra
mandag 23.3. til tirsdag 14.4.
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, jeg svarer både telefon og mail.
Tak for forståelsen og på gensyn!

Et udvalg af vores øreringe med diamanter

Vi præsenterer her på hjemmesiden et udvalg af vores øreringe med diamanter, men har mange flere i butikken i Store Kongensgade. Du er mere end velkommen til at besøge os i butikken i København, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment og vejlede dig, så du får valgt det helt rigtige.

Øreringe med diamanter

Hos Guldsmed Apel i København finder du et unikt udvalg af diamant øreringe i guld, hvidguld, rosaguld og platin. Vi fører et eksklusivt sortiment af både klassiske og moderne ørestikker fra kendte og mindre kendte designere. Besøg os i vores butik i Store Kongensgade i København og se hele vores sortiment.

Går du med en drøm om et par øreringe med diamanter, der er designet helt personligt til dig? Vi har flere års erfaring med at designe smykker til vores kunder med udgangspunkt i deres ideer og ønsker. Har du en ide eller en forestilling om et personligt smykke, så kontakt os eller kom ind i butikken i København.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Helt optimalt slebne diamanter

Det er slibningen af diamanterne, der er det helt centrale, når man fremstiller diamantsmykker. Slibningen af diamanten er afgørende for, hvor godt stenens former og farver kommer til udtryk. Derfor har vi altid fokus på, at diamanterne til vores smykker slibes, så deres former og farver udnyttes mest optimalt.

Øreringe i guld og platin

Hele vores sortiment af diamant øreringe er fremstillet i enten guld, hvidguld, rosaguld i 14 kt eller 18 kt eller i platin. Dette giver vores smykker et meget eksklusivt look og gør nok også, at de skiller sig mere ud og er mere unikke end hvis de var fremstillet i sølv.

En eller flere diamanter

I vores sortiment finder du både øreringe med en enkel stor diamant og med flere mindre diamanter. Vi udfordrer dig gerne på dine forestillinger og ideer om, hvordan dine smykker skal se ud og viser dig forskelligt fra vores sortiment.

Tlf.: 33 13 28 31