Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Værd at vide om indgravering

Vil du gøre et smykke ekstra personligt, så er en indgravering den perfekte løsning. Du kan både få en ring med indgravering eller få en indgravering i andre smykker.

Hvad kan man få indgraveret i en ring?

Du kan få indgraveret mange forskellige ting i en ring. Foruden datoer og navne kan du også få indgraveret søde citater til din eneste ene. Det kan være svært at finde de helt rigtige ord til en indgravering i en ring, så her er nogle eksempler på, hvad andre før har fået indgraveret:

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad dit smykke skal fortælle. Du kan også vælge en indgravering, som passer til en ring til konfirmation, studentergave eller noget helt tredje.

Indgravering i vielses- eller forlovelsesringe

Hos Apel Fine Jewellery fokuserer vi på det ægte håndværk sammen med det individuelle. Derfor præsenterer vi dig altid for udvalgte, unikke og håndlavede vielsesringe og forlovelsesringe i guld eller platin. Hertil kan du vælge at få indgraveret din partners navn eller datoen for jeres vielse. Det er et dejligt minde og det er altid godt til at huske på datoen for bryllupsdagen, hvis man skulle være typen, der glemmer det.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Hvordan indgraverer man initialer på den rigtige måde?

Der er ingen regler, hvis du vil indgravere initialer på dig selv. Så kan du gøre, som du har lyst til. Indgraveringen bliver dog sværere, hvis den er en del af en gave. Her skal modtageren kunne se, at det er dennes initialer, som står på smykket.

Ved indgravering i smykker kan det anbefales, at du starter med forbogstavet i fornavnet, så første bogstav i mellemnavnet (hvis personen har et mellemnavn) og til slut efternavnet. Du kan også vælge at tilføje et punktum efter hvert bogstav. Køber du en gave til et ægtepar, så bør indgraveringen stå i følgende rækkefølge: fornavnet på bruden, efternavnet på parret og fornavnet på brudgommen. Men igen, du vælger selv.

Få hjælp til at vælge den rigtige indgravering af smykker

Inden du vælger indgravering af smykker, så skal du huske at finde den rigtige størrelse. Det gøres bedst ved at prøve ringen på, men det er selvfølgelig svært, hvis det er en gave eller en forlovelsesring. Derfor kan modtageren af ringen komme forbi vores butik i Store Kongensgade 58 i København og få hjælp til at tjekke eller få tilpasset størrelsen, hvis det bliver nødvendigt.