Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Forlovelsesring Diamant

Er du på udkig efter en forlovelsesring med diamant, tilbyder Apel Fine Jewellery et stort udvalg af eksklusive, unikke og håndlavede forlovelsesringe. En forlovelsesring skal være med til at fortælle historier, som holder i generationer, og derfor finder du hos Apel ringe, der lever op til dette. Besøg butikken på hjørnet af Store Kongensgade og Dronningens Tværgade eller find inspiration her på siden eller på Instagram.

Hos Apel Fine Jewellery i København tilbyder vi et eksklusivt udvalg til dig, som er på jagt efter den helt rette forlovelsesring med diamant. Vores ringe er ikke blot smykker, men skabt i bedste kvalitet med formålet at blive båret hver dag i mange år. Ønsket er, at vores forlovelsesringe med diamant skal være helt personlige til din udkårne og fortælle jeres historie.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en pris på en forlovelsesring, som du har set. Ønsker du at bestille en tid til at finde en ring, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at tage imod dig.

Forlovelsesring med diamant

Når du vælger guldsmed og smykkeforretning Apel Fine Jewellery til at levere din forlovelsesring med diamant, vægter du kvalitet og service højt. Vores diamanter er særligt udvalgte for deres kvalitet. Vi anvender diamanter med de bedste slib, Triple X og none, og de fleste af vores diamanter på 0,30 carat og derover har certifikater fra GIA, hvilket giver dig ekstra sikkerhed for kvalitet og ægthed.

Valget af en forlovelsesring med diamant er en meget personlig beslutning og derfor gør vi, hvad vi kan for at give dig en god oplevelse, når du besøger forretningen. Hos Apel Fine Jewellery kan du finde håndlavede forlovelsesringe med diamant blandt vores eksklusive kollektioner.

Som guldsmed tilbyder vi også at designe og skabe din ønskede forlovelsesring med diamant på bestilling. Vi tilbyder kyndig og erfaren rådgivning, hvad end forlovelsesringen skal være en overraskelse eller du ønsker at tage din partner med. Kontakt os, hvis du ønsker at aftale en tid til at finde din eksklusive, unikke og håndlavede forlovelsesring hos Apel Fine Jewellery.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email