Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Halo Ring

Er du på udkig efter en halo ring, tilbyder Apel Fine Jewellery et stort udvalg af eksklusive, unikke og håndlavede halo ringe. En halo ring er et både klassisk og feminint valg, som vil klæde langt de fleste. En halo ring består af en centersten, som oftest er en rund eller ovalsleben diamant med diamanter rundt om centerstenen. Hos os kan du også finde et udvalg af halo ringe med safirer eller rubiner som centersten.

Halo ringen har navnet efter den krans af diamanter, som omkranser centerstenen. Vi forhandler et stort udvalg af halo ringe i forskellige designs. Her på siden eller på vores Instagram, kan du lade dig inspirere blandt en lang række forskellige designs. Hvad end du er til en rund eller ovalsleben sten i midten af ringen, i diamant, safir eller rubin, kan vi tilbyde den helt rette halo ring til dig.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker en pris på en halo ring, som du har set på vores hjemmeside eller Instagram. Ønsker du at bestille en tid til at finde en ring eller få designet en, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil glæde os til at tage imod dig.

Halo diamantring

Drømmer du om en halo diamantring, er du velkommen til at besøge vores forretning i København, på hjørnet af Store Kongensgade og Dronningens Tværgade. I forretningen finder du et stort udvalg af halo diamantringe i guld og i platin. Langt de fleste ringe og kollektioner er vores design, som er håndlavede af vores dygtige og professionelle guldsmede.

En halo diamantring giver, på samme måde som vores solitaire ringe, et feminint og romantisk udtryk. Af denne årsag vælger mange derfor også at benytte en halo diamantring som en forlovelsesring. Med en halo diamantring, får du mange muligheder for at tilpasse ringen efter stil og personlighed.

I butikken står vi klar til at tilbyde rådgivning, så du kan finde den helt rette halo diamantring. Hvad end ringen er til dig selv eller skal bruges som forlovelsesring, hjælper vi med at finde frem til det rigtige valg.

Har du spørgsmål til en halo diamantring eller ønsker du at bestille tid til rådgivning i forretningen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Halo ring med diamant

Få skabt en unik halo ring med diamant hos Apel Fine Jewellery. Ønsker du en ring, som er skabt specielt til dig, tilbyder vi og vores guldsmede at omsætte dine ideer og ønsker til virkelighed. Ud fra din historie, ønsker og behov, vil vi designe en ring som afspejler dig.

Har du fundet en ring på vores hjemmeside eller Instagram som du er interesseret i eller ønsker prisen på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Apel Fine Jewellery.