Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Rosetringe

En rosetring er en feminin og klassisk ring. Stenen i midten - centerstenen - er oftest en rund eller ovalsleben diamant, men både safirer og rubiner er også smukke som centersten. Rundt om den store centersten er der en krans af diamanter.

Se et udvalg af vores rosetringe

Du kan her se billeder af et udvalg af vores rosetringe. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi gerne viser dig hele vores sortiment af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

De mest elegante rosetringe

I vores butik på Store Kongensgade i København har vi et stort udvalg af rosetringe i guld og platin. Vores sortiment af brilliantringe er nøje udvalgt og indeholder haloringe fra designkollektioner samt fra egen produktion. I vores butik vil du kunne se hele vores udvalg og få kyndig vejledning til at finde den helt perfekte rosetring.

Få en specialdesignet ring

Drømmer du om at få en rosetring, der er specielt designet til dig? Så står vi klar til at hjælpe dig med at opfylde din drøm. Vi har mange års erfaring med at designe unikke smykker til vores kunder. Kom ind i butikken og fortæl os om dine ideer og ønsker, så laver vi i fællesskab en unik ring.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

En ring med mange muligheder

Rosetringen bruges bl.a. som forlovelsesring - måske fordi den ligesom solitaire ringen har et meget feminint udtryk. Det er en meget romantisk og feminin ring, samtidig med det også en ring, der kan få et meget personligt udtryk. Man kan måske kalde det for et lidt mere vovet valg end den helt klassiske solitaire ring.

Den personlige og individuelle ring

På grund af de mange muligheder for at ændre på ringens design, så er en rosetring et oplagt valg til kvinden, der skal have en meget personlig ring.

En ring med mange udtryk

En rosetring får et romantisk og klassisk udtryk, når den formes som en blomst, men den kan også have et mere moderne udtryk. En moderne halo ring med diamanter kan f.eks. skabes ved at kombinere en større centersten med en krans af mindre sten