Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Perlesmykker

Smukke og eksklusive smykker med de klassiske Akoya perler, South Sea perler eller Tahiti perler. Klassiske og moderne perlesmykker til den stilbevidste kvinde, der gerne vil have et unikt smykke i smukke materialer lavet med ægte håndværk.

Se et udvalg og kom ind i butikken

På vores hjemmeside kan du se et udvalg af vores halskæder, vedhæng og øreringe med perler. Vi har mange flere i vores butik i Store Kongensgade, hvor vi gerne viser dig hele vores sortiment og guider dig til at vælge det helt rigtige smykke – uanset om det er til dig selv eller til gave.

Smykker med perler hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery i København forhandler vi perlesmykker i guld og platin fra både kendte og mindre kendte designere. Vi finder vores smykker hos små værksteder i Danmark, men også i andre dele af verden og har også egen produktion. Vi fører udelukkende kollektioner, hvor man kan fornemme, smykkerne er lavet med kærlighed til materialer og håndværk. Besøg os i butikken i Store Kongensgade og lad os vise dig vores perlesmykker.

Vi kan også designe et smykke for dig

Har du en helt bestemt forestilling om, hvordan et perlesmykke skal se ud? Så kan vi hjælpe dig med at gøre ide til virkelighed. Vi har mange års erfaring med at designe unikke smykker til vores kunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Akoya perler

Akoya perlen er den klassiske, hvide saltvandskulturperle, som kommer fra Akoya perlemuslingen (Pinctada Fucata). Den blev oprindeligt dyrket i Japan, men forekommer nu også i stor stil i Kina.

Perlerne er runde eller let barokke i formen og farverne går fra hvid, hvid/rosa, hvid/blågrøn til creme. Størrelsen er begrænset af muslingens størrelse og ligger typisk på mellem 2-9 mm, i sjældne tilfælde kan den være helt op til 10 mm.

South Sea perler

South Sea perlemuslingen (Pinctada maxima) findes i to udgaver: den sølvlæbede og den guldlæbede. Den sølvlæbede perlemusling giver perler i nuancerne hvid, sølvhvid, rosahvid og creme, hvor perlerne fra den guldlæbede giver perler i nuancerne creme, gul og guld. De hvide perler kommer typisk fra Australien og senest fra Indonesien, mens de mere gyldne kommer Indonesien, Philippinerne eller Burma.

Formerne varierer fra de mere barokke til de flotteste dråber og de perfekte runde. Størrelserne går typisk fra 9-18 mm, men enkelte perler kan være over 20 mm.

Tahiti perler

Tahiti perlen kommer fra den sortlæbede perlemusling (Pinctada Margaritifera) og forekommer naturligt i lagunerne i Fransk Polynesien og har fået sit navn fra den største af øerne i Fransk Polynesien, Tahiti.

Tahiti perlen skiller sig ud fra andre perler ved sine mørke farver og sin form og størrelse. Formerne er utallige og bevæger sig fra det barokke over til nærmest perfekte dråber. Størrelserne ligger sammen med South Sea perlerne blandt de største i verden fra 8-16 mm, med enkelte op til 20 mm.