Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Prinsessering

Mange forbinder udtrykket prinsesse ring med en enkelt ring med en stor diamant. Man ser for sig en ring, der er meget feminin og som passer til en feminin og romantisk kvinde. Nogle får måske også associationer til Disney eller eventyr.

Hvor stammer udtrykket fra?

Præcis hvor udtrykket prinsessering stammer fra, er svært at sige. Der er mange gode bud, men ingen officielle definitioner eller forklaringer. En af de mest almindelige forklaringer på udtrykket, er, at det stammer fra vores tradition for at fortælle eventyr. I eventyrene hører vi om prinser og prinsesser, som bliver forlovede og gift ved et stort bryllup med masser af pomp og pragt. Og når prinsen før brylluppet går ned på knæ og frier til sin prinsesse, så er det med en funklende, smuk ring med en stor diamant.

Hvordan ser en prinsessering ud?

I bund og grund bestemmer du selv, hvordan ringen til prinsessen i dit liv skal se ud, men for en guldsmed vil det være en solitaire ring. Det vil med andre ord ofte være en ring i guld, hvidguld eller platin med en enkelt diamant eller brillant. Ringen er således meget enkel og fin i sit udtryk – den fremstår helt enkelt og stilrent i et design, der sætter fokus på stenen.

Solitaire ringen er en mulighed

En solitaire ring er nok noget af det mest klassiske, når vi taler en helt enkelt ring med en enkelt sten. Det er en ring med en enkelt diamant, der er fattet i en ringskinne. Det er et meget feminint og klassisk smykke, hvor det tidløse og klassiske karaktertræk i ringen understreger diamantens skønhed og får den i centrum for opmærksomheden.

Vi har den hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery har vi et bredt udvalg af forlovelsesringe bestående af en helt enkelt ring med en stor sten. Vores ringe spænder fra det helt klassiske og meget romantiske til det mere rå og moderne. Vi har med andre ord ringen, uanset om din store kærlighed er til romantik og eventyr eller det mere stilige og minimalistiske.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email