OK

Prinsesse ring

Mange forbinder udtrykket prinsesse ring med en enkelt ring med en stor diamant. Man ser for sig en ring, der er meget feminin og som passer til en feminin og romantisk kvinde. Nogle får måske også associationer til Disney eller eventyr.

Grundet Corona virus
så holder vi indtil videre lukket fra
mandag 23.3. til tirsdag 14.4.
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, jeg svarer både telefon og mail.
Tak for forståelsen og på gensyn!

Ringen til prinsessen i København

Udtrykket prinsesse ring kommer formentlig af, at vi finder kælenavne til hinanden, når vi er i et forhold. Det kan være ord som ’skat’, ’mus’ eller ’prinsesse’. Når du så skal ud og finde en ring til din udkårne, så vil du selvfølgelig lede efter en ring til din prinsesse. Det er helt logisk og meget forståeligt - og hvis du skal finde ringen i København, så behøver du ikke lede længere end til Store Kongensgade.

Vi har den hos Guldsmed Apel

Hos Guldsmed Apel har vi et bredt udvalg af forlovelsesringe bestående af en helt enkelt ring med en stor sten. Vores ringe spænder fra det helt klassiske og meget romantiske til det mere rå og moderne. Vi har med andre ord ringen, uanset om din store kærlighed er til romantik og eventyr eller det mere stilige og minimalistiske.

Solitaire ringen er en mulighed

En solitaire ring er nok noget af det mest klassiske, når vi taler en helt enkelt ring med en enkelt sten. Det er en ring med en enkelt diamant, der er fattet i en ringskinne. Det er et meget feminint og klassisk smykke, hvor det tidløse og klassiske karaktertræk i ringen understreger diamantens skønhed og får den i centrum for opmærksomheden.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email
Tlf.: 33 13 28 31