Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Hvidguldsring med diamanter

Et stilrent smykke, der kan bruges både til hverdag og fest - det er noget af det, der kendetegner en hvidguldsring med diamanter. Vi har dem i forskellige udgaver i vores butik i København og fornemmer populariteten.

Hvidguldsring med en eller flere diamanter

Hvidguldsringe med diamanter er ikke en bestemt type ring. Det er mere et spørgsmål om legeringen. Det kan således være en solitaire ring med en enkelt sten eller det kan være en alliancering med flere små sten. Det kan også være en 3-stens ring eller en rosetring, så længe metallet bare er hvidguld.

Vi har et bredt udvalg hos Apel Fine Jewellery

Vores butik ligger godt placeret i København, så du nemt kan komme forbi og se det store udvalg af hvidguldsringe med diamanter. Vi fortæller gerne mere om denne type ringe og er altid klar til at vejlede dig, så du får den viden og den ring, du drømmer om.

Hvad er hvidguld egentlig?

Hvidguld er en legering af guld og mindst et andet hvidt metal, som f.eks. sølv eller palladium. Den fineste kvalitet af hvidguld er 18 kt og består af guld og palladium. For at få hvidguldet helt hvidt og blankt, giver man det en rhodium behandling. På den måde minder hvidguld meget om platin.

Hvis man matterer hvidguld, opnås en mat lysegrå nuance. Hvis man legerer guldet med sølv, opnås en mere varm hvid farve.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Hvorfor bruger man hvidguld?

Hvidguld er med tiden blevet mere og mere populært. Historisk set har hvidguld ikke været det materiale, som guldsmede har beskæftiget sig mest med, men det har som sagt ændret sig. Mange guldsmede vælger i dag hvidguld, fordi det har et flot skær og fordi det er meget holdbart. Idet der er tale om en legering, er der mindre risiko for give ringen ridser og skrammer.

Ligner lidt sølv, men holder bedre

Hvidguld kan på grund af den lyse overflade være svær at skelne fra sølv. Det kan dog langtfra sammenlignes med sølv. For det første består det primært af guld (ellers ville man ikke kunne kalde det for guld). For det andet er det et stærkere materiale end sølv, så især ved tynde smykker er det en fordel at bruge hvidguld. Endelig er det naturligvis også et dyrere og mere eksklusivt materiale.