OK

Medarbejderne

Både daglig leder og medarbejdere har mange års erfaring og stor kompetence i at vurdere smykker samt i at rådgive og vejlede ved valg af smykker. Samtidig har de også en enestående evne til at designe personlige smykker.

Thomas Kruse

Indehaver og daglig leder af butikken. Thomas har speciale i design, diamanter og ædle sten og har været i forretningen siden 1993. Hans passion er at skabe et smykke, som på alle måder passer til den person, der skal bære det.

Thomas er selvlært og har været i berøring med branchen siden 1960’erne og 1970’erne, hvor hans morfar havde guldsmedeforretningen Kære ven. Thomas er god til at rådgive og designe smykker, da han har en et godt blik for proportioner. Thomas synes især, det er sjovt og spændende at være med til at skabe unikke smykker til særlige lejligheder.

Agnete Nielsen

Butiksansvarlig og vores GIA eksaminerede diamantgraderer og gemmolog. Agnete har siden 2007 været en engageret medarbejder i forretningen. Med et skarpt øje for tidens trends, er hun med til at spotte og udvælge de designere og værksteder, hvis smykker får lov til at pryde vores sortiment.

Agnetes speciale er vurdering af smykker og ædelsten. Hun er med andre ord butikkens stenkender, der med baggrund i sin uddannelse kompetent og erfarent vurderer smykker. Agnete er desuden også god til at rådgive og designe individuelle og unikke smykker til vores kunder. 

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email