Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Om Apel Fine Jewellery

Det er vores mål at levere smykker og diamanter af høj kvalitet uden fordyrende mellemled til markedets bedste priser. På vores værksted skaber vi specialdesignede forlovelses- og vielsesringe, og unika smykker efter eget design og med høj håndværksmæssig faglighed.

Vores mission

Det er vores ønske og mission at give dig en ganske særlig oplevelse, når du træder ind i vores butik på hjørnet af Store Kongensgade og Dronningens Tværgade. Vi ønsker med ægte håndværk, kyndig vejledning og øje for det individuelle at skabe smykker, der fortæller din historie.

Vores vision

Det er vores mål og vision at skabe smykker, der holder i mange år. Vi vil gerne sælge og lave smykker, der vil blive båret hver dag i mange år, og som understreger personligheden hos den der bærer vores smykker.

Vores kollektion

Vi tilbyder et udvalg af kollektioner af smykker fra designere. Og vi håndplukker omhyggeligt unikke smykker fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. På vores eget værksted laver vi desuden specialdesignede forlovelsesringe og vielsesringe, og unika smykker efter eget design. Smykkerne skabes helt fra bunden af ædle metaller og smukke stene.

Vores rum og lokaler

På hjørnet af Store Kongensgade og Dronningens Tværgade, har vi skabt en butik med en kreativ og unik atmosfære. Her ønsker vi at inspirere med smukke udstillinger og en imødekommende, faglig og personlig betjening. Vores personale tager altid imod med smil og er klar med gode ideer og vejledning, uanset om du kommer ind for at finde en gave eller er ude for at finde den perfekte vielses- eller forlovelsesring.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email