Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Diamant vedhæng

De smukkeste diamantvedhæng med sten i den højeste kvalitet. Smukke, eksklusive vedhæng med diamanter i både klassiske og moderne design finder du hos Apel Fine Jewellery i København - vi går ikke på kompromis med kvaliteten i hverken materialer eller håndværk.

Se vores udvalg af vedhæng

Herunder ses et udvalg af vores vedhæng med diamanter - vi har flere i butikken. Vi ser frem til at se dig i vores butik i Store Kongensgade i København, så vi kan vise dig hele vores sortiment og hjælpe dig med at finde det helt rigtige vedhæng til dig selv eller til gave til en vigtig kvinde i dit liv.

Diamant vedhæng hos Apel Fine Jewellery

Hos Apel Fine Jewellery finder du et udvalg af smukke diamant vedhæng i guld, rosaguld, hvidguld eller platin. Et vedhæng med diamanter kan bæres til både hverdag og fest, og fås i mange forskellige størrelser og former. Vi fører et bredt sortiment af både klassiske og moderne vedhæng fra mindre både kendte og ukendte designere. Besøg os i Store Kongensgade i København og lad os vise dig vores udvalg.

Vi designer også personlige vedhæng

Drømmer du om at få et vedhæng med diamanter, der er helt unikt og designet til dig? Vi har mange års erfaring med at designe personlige smykker til vores kunder. Vi giver os tid til at spørge ind til din stil og dine ønsker, og viser dig eksempler på stilarter, sten og metaller. På den måde finder vi frem til et design, der passer fuldt og helt til dig og din stil. Kontakt os på telefon eller mail eller kom ind i butikken og fortæl os om dine ønsker og ideer.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Perfekt slebne diamanter

For at få et flot smykke, er det vigtigt at bruge sten af en vis kvalitet. Det er dog samtidig også vigtigt med den helt rigtige slibning. Slibningen af diamanten har stor betydning for, hvor godt stenens proportioner og farver kommer til udtryk. Vi har stort fokus på, at vores diamanter slibes, så deres former og farver udnyttes mest optimalt.

Diamanter med certifikat fra GIA

Når du køber et vedhæng med en eller flere sten af en vis størrelse, vil der altid medfølge et certifikat fra GIA som bevis på stenenes kvalitet. Vi bruger GIA, som står for "Gemological Institute of America" og er det institut i verden, der siges at undersøge og vurdere kvaliteten af diamanter mest kritisk.