OK

Unika smykker

Nogle håndlavede unika smykker skabes i vores eget værksted, og andre er håndplukkede smykker fra små værksteder i Danmark og andre dele af verden. Unika smykker er unikke smykker, der håndlaves og derfor har alle deres helt eget udtryk.

Grundet Corona virus
så holder vi indtil videre lukket fra
mandag 23.3. til tirsdag 14.4.
Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, jeg svarer både telefon og mail.
Tak for forståelsen og på gensyn!

Se et udvalg og kom ind i butikken

Vi har her på hjemmesiden valgt at præsentere et udvalg af vores smukke ørestikker, men har mange flere i butikken i Store Kongensgade. Du er altid meget velkommen til at besøge os i butikken, hvor vi kan vise dig hele vores sortiment og give dig råd og vejledning, så du får valgt de helt rigtige.

Unika smykker hos Guldsmed Apel

Hvis du leder efter et smykke, der er unikt og anderledes, så har vi hos Guldsmed Apel i København et bredt sortiment af unika smykker. Nogle smykker har vi selv designet og lavet på vores eget smykke værksted, mens andre kommer fra små værksteder rundt omkring i Danmark eller fra andre dele af verden. Vi har samlet et udvalg af smykkerne til inspiration her på siden, men har mange flere i vores butik i Store Kongensgade.

Vi kan også designe et unikt smykke

Hvis du har en bestemt forestilling om, hvordan dit smykke skal se ud, så kan vi også hjælpe. Vi har mange års erfaring med at designe smykker til vores kunder ud fra deres ideer og vores viden om materialer. Vi designer og producerer vores smykker med fokus på godt håndværk og materialer af høj kvalitet.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email
Tlf.: 33 13 28 31