Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

Sølv priser - se priser på sølv her

Dit gamle sølvtøj kan være mange penge værd. Har du arvesølv, bestik, fade eller sølvmønter liggende, som du ikke bruger og som ingen affektionsværdi har for dig? Vi køber dit gamle sølv til markedets højeste priser, hvilket vil sige prisen pr. gram varierer fra dag til dag.

Køb af sølv København

Priserne på sølv er i top, og hos Apel Fine Jewellery opnår du altid attraktive priser og en tryg handel. Sølv købes i vores butik på Store Kongensgade i København, hvor erfarne medarbejdere står klar til at rådgive dig. Vi tilbyder køb af sølv til aktuelle dagspriser, hvilket vil sige, at købsprisen følger verdensmarkedet, så du altid opnår en fair pris.

Få penge i banken eller nye smykker

Værdien af sølvet overføres til din bankkonto, men du kan også vælge en mere fordelagtig handel. Hvis du vælger at få udbetalt værdien i nogle nye smykker, giver vi dig mere at handle for. Kom ned i butikken eller ring til os, og vi kan give dig et bud på hvor meget dit gamle sølvtøj er værd. Vi giver en af de bedste sølv priser i København.

Mulighed for at købe investeringssølv

Hos Apel Fine Jewellery har du mulighed for at købe sølvbarre som investering. Kom ned i vores butik på Store Kongensgade og hør mere om mulighederne eller udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål omkring salg af sølvbarre.

Sølvpriser

Kom ind i butikken med dit sølv og få et bud, eller udfyld vores kontaktformular, hvis der er yderligere spørgsmål.

Se også vores guldpriser

Kvalitet af sølv måles i sterling og tårne

Sølv har altid været et populært materiale, da det er både smukt, enkelt og slidstærkt. Sølvets renhed måles typisk i sterling, når det gælder smykker. 92,5 % sterlingsølv er den reneste og fineste kvalitet til smykkefremstilling. Et højere sølvindhold vil som oftest gøre materialet for blødt til praktisk brug, på samme måde som guld af høj karat er mindre slidstærkt end guld af lavere karat. Sølvkvalitet kan også betegnes gennem antallet af tårne. Tre tårne er et garantistempel for sølv (83,0 %) og stammer fra Københavns byvåben, som ligeledes består af tre tårne. Køb og salg af sølv vil prismæssigt afhænge af sølvets kvalitet.

Højeste indhold af sølv findes i finsølv

Ud over sterlingsølv og tretårnet sølv, findes der såkaldt finsølv, som er den type, der har det højeste sølvindhold. Finsølv på 999 promille anvendes kun sjældent til smykkefremstilling, da det er for blødt og derfor ikke så holdbart. Til gengæld bliver finsølv anvendt til mønter og barrer. Al køb og salg af sølv kræver i Danmark en korrekt stempling, så man altid kan se sølvets lødighed.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Sølv kommer i mange udformninger

Vi har i Danmark en lang tradition for at anvende sølv til smykkefremstilling. I takt med den skiftende mode har sølvet både været mat, poleret og oxideret. Det har været glat, med indgraveringer eller tekstur, og det har stået alene eller i kombination med andre ædle metaller, f.eks. guld.

Gør en tryg handel

Køb og salg af sølv er i høj grad en tillidssag. Det er vigtigt, at du føler dig tryg, og at du tilbydes priser, som svarer til de aktuelle sølvpriser. Hos Apel Fine Jewellery behandler vi dine gamle sølvgenstande med respekt og sikrer dig en fair handel med høj tryghed. Pengene indsættes på din bankkonto eller omsættes til nye, smukke smykker i samarbejde med vores guldsmede. Kom forbi vores hyggelige butik i Store Kongensgade, hvor sølv købes til høje priser uden tidsbestilling.