Tlf.: 33 13 28 31

Flere billeder
på Instagram

3-stens ringe

En 3-stens diamantring er et elegant smykke, der sætter skønheden ved diamanterne i fokus. En 3-stens ring har tre indfattede ædelstene, som siges at stå for henholdsvis den tid, der er gået, nutiden samt fremtiden.

Et udvalg af vores 3-stens ringe

Du kan her se billeder af nogle af vores 3-stens ringe. Du er desuden altid meget velkommen til at besøge vores butik på Store Kongensgade 58 i København, hvor vi kan vise dig et endnu større sortiment af ringe i forskellige materialer og prisklasser.

Elegante 3-stens ringe

Hos Apel Fine Jewellery i København har vi et stort udvalg af 3-stens ringe i materialerne guld og platin. Vores sortiment indeholder ringe af de bedste materialer fra nøje udvalgte kollektioner samt fra egen produktion. I vores butik i Store Kongensgade viser vi dig gerne vores udvalg og giver kyndig vejledning til at finde den helt perfekte ring.

Få din helt egen unikke ring

Har du en drøm om at få en ring, der er specielt designet til dig? Vi har mange års erfaring med at designe smykker til vores kunder. Kom ind i butikken eller ring til os og fortæl os om dine ideer og ønsker til din helt personlige ring, så laver vi den til dig.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Dit telefonnummer skal indeholde 8 tal Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

En ring med mange muligheder

De tre ædelstene i en 3-stens ring er sat sammen med en stor sten i midten og en mindre på hver side. Der findes dog et hav af kombinationsmuligheder, hvad angår fatninger, slibninger, størrelser samt farve og type af ædelstene.

Et godt valg som forlovelsesring

3-stens diamantringe er et yndet valg af forlovelsesring. De tre indfattede ædelstene siges som sagt at stå for henholdsvis den tid, der er gået, nutiden samt fremtiden. Der er således meget symbolik i denne ring og samtidig er der rig mulighed for at gøre denne type ring personlig, både hvad angår design, materialer og valg af ædelstene.