OK

Vielsesringe

Håndlavede vielsesringe i København efter individuelle ønsker og fremstillet ud fra de bedste håndværksmæssige traditioner. Vi skaber smukke og personlige vielsesringe, der fortæller jeres historie - ringe, som er tidløse og som I med glæde vil bære hele livet.

Eksempler på vielsesringe

Vi har samlet et inspirationskatalog med nogle af de vielsesringe, vi har lavet til forskellige brudepar. Som det ses af billederne, er næsten alt muligt. Ring til os eller kom ind i butikken og lad os tage en snak om, hvordan I gerne vil have jeres ringe skal se ud. Vi kan lave det meste og vil glæde os til også at lave jeres ringe til den store dag.

Håndlavede vielsesringe

I skal bære jeres vielsesring hver dag resten af livet. Derfor er det vigtigt at vælge ringe, som er både tidløse og af høj kvalitet. Hos Guldsmed Apel i København laver vi alle vores vielsesringe i hånden og hver eneste ring er noget helt særligt. Vi forhandler således ikke støbte eller massefremstillede vielsesringe, men udelukkende håndlavede unika, som udstråler kvalitet og godt håndværk. Hos os er I er altid velkomne til at komme forbi butikken og få en snak om valg af vielsesringe - vi anbefaler at aftale en tid, så vi har god tid til jer.

Håndlavede og unikke vielsesringe

Hos Guldsmed Apel ønsker vi at give jer en særlig oplevelse. Med godt håndværk, de bedtse materialer, professionel og dedikeret vejledning samt øje for det individuelle, skaber vi smukke og personlige vielsesringe. Vi arbejder med hvidguld, platin og palladiumhvidguld samt klassisk rødguld i 14 kt, 18 kt eller 24 kt og ædelstene i fineste kvalitet. Vi udvælger nøje de bedste materialer og ædelstene, så I er garanteret et både smukt og langtidsholdbart smykke, som kan bringe jer glæde år efter år.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Symbol på evig kærlighed

Vielsesringe er uden tvivl det vigtigste og mest betydningsfulde smykke, vi køber i vores liv. En vielsesring er symbolet på et pars kærlighed og løfter til hinanden, og en elegant måde at vise sin samhørighed. Derfor bør valget af ringe bero på grundige overvejelser og professionel vejledning fra en faguddannet guldsmed.

Design

Når I skal vælge udseende og design, bør I først og fremmest følge jeres instinkter og mavefornemmelse. Spørg jer selv, hvilket design I vil have det godt med at bære hver dag resten af jeres liv og undgå pludselige og eksperimenterende indskydelser, som I måske fortryder. Kig i vores inspirationsgalleri og få gode ideer til udformningen. Kom dernæst og besøg os i vores hyggelige butik, hvor I kan få personlig vejledning og prøve forskellige ringe. Når det gælder vielsesringe, er det ikke kun vigtigt, at smykket ser godt ud, men også at det føles rigtigt på fingeren.

Vielsesring af jeres eget guld

For en ekstra personlig løsning med høj affektionsværdi, kan I vælge at få jeres vielsesringe fremstillet af eget guld. Det kan f.eks. være mormors gamle guldsmykker eller andre kostbarheder, som både menneskeligt og materielt har en stor værdi for jer som par. Netop fordi vi udformer alle vielsesringe i hånden, kan vi tilbyde omsmeltning af jeres gamle guld og dermed skabe nye minder af fortidens. Hos Guldsmed Apel tilbydes I markedets højeste pris på guld, så I får rigtig meget at handle for, når I skal vælge jeres vielsesringe.